Här dyker plötsligt ”Bäckis” upp i Alexander Ovetjkins soffa – i tidernas absolut skönaste reklamfilm

Här dyker plötsligt ”Bäckis” upp i Alexander Ovetjkins soffa – i tidernas absolut skönaste reklamfilm

En känd radarduo på isen.
Och nu även framför tv-kameran.
Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström har tillsammans skapat tidernas kanske skönaste reklamfilm.

Det är spännande att tänka på vad de båda hade varit utan varandra. Under många, många år i Washington Capitals så har Alexander Ovetjkin varit den stora målskytten, och Nicklas Bäckström den stora framspelaren, och geniet bakom många av målen som ryssen gjort.

Underbara reklamfilmen

De båda har gjort Capitals till ett riktigt topplag, och ofta är det Alexander Ovetjkin som får de flesta rubrikerna och det är lätt att förstå varför. Han är en av hela NHL-historiens främsta målskyttar, och många tror att han kommer hinna med att slå Wayne Gretzkys sanslösa rekord innan han lägger skridskorna på hyllan. Men Ovetjkin har mycket att tacka Nicklas Bäckström för.

Ovetjkin
Washington Capitals left wing Alex Ovechkin (8), of Russia, celebrates his third goal of the night with center Nicklas Backstrom (19), of Sweden, during the third period of the team’s NHL hockey game against the Los Angeles Kings, Tuesday, Feb. 4, 2020, in Washington. The Capitals won 4-2. (AP Photo/Nick Wass)

Under alla åren som Ovetjkin dominerat så har Bäckström varit hans stora radarpartner, och nu har duon även tagit steget över till reklamfilm – och skojar där vidare på vilken oskiljaktig duo de faktiskt är. I reklamfilmen så sitter Ovetjkin och äter flingor med mjölk, när hans fru plötsligt kliver in och frågar sig varför Ovetjkin skrivit upp Nicklas Bäckström på sin livförsäkring(!).

”Vad händer då!?”

Ovetjkin tittar då upp, och svarar:

– Vi är en duo. Om någonting skulle hända med mig, vem ska då Bäckström passa pucken till? Hans poäng i powerplay kommer börja dala. Hur ska han få sina assist? Vad händer då?

Plötsligt zoomar även kameran ut – och där sitter Bäckström, och instämmer till det Ovetjkin säger.

Foto: Twitter

Reklamfilmen är gjord av ett försäkringsbolag, och i slutscenen så visas ett inramat foto på Bäckström och Ovetjkin, med texten:

”Ta hand om de personer som litar på dig, på isen och vid sidan av den”.

Reklamfilmen har fått stor spridning i sociala medier och alla tycks överens om att det är bland det bästa som har gjorts – och håll med om att det är svårt att inte dra på smilbanden när man ser den?

LÄS MER: Vegas galna intro i natt som chockade NHL-publiken: ”Aldrig sett något liknande”

Få våra nyhetsbrev!