Filip Forsberg och Gustav Nyquist låg bakom NHL-segern för Nashville Predators i natt

Nashvilles båda svenskar Gustaf Nyquist och Filip Forsberg hade en bra kväll när Winnipeg besegrades på bortaplan med 4–2.

Gustav Nyquist inledde målgörandet genom att göra 1–0 efter lite mer än sex minuter i första perioden. Och målet som gav laget 3–0 i inledningen av den tredje perioden var rena uppvisningen i hur man lurar motståndare.

Nyquist åkte på en hög puck som lobbades in i Winnipegs försvarszon, han fick tag i den och var fri – men väldigt tätt inpå målvakten – och la istället för att skjuta en snabb bakåtpass mellan benen till Filip Forsberg som kom åkande och drämde in ett direktskott.

Nashville har goda chanser att ta sig till slutspel, ett slutspel där Winnipeg sannolikt kommer att vara med.