Filip Forsberg imponerade stort i historiska överkörningen i natt – klassmål av svensken

Filip Forsberg är tillbaka på allvar igen.
I natt kom första målet sedan NHL-svenskens comeback efter skada.
När Nashville Predators bjöd på en historisk överkörning av Detroit Red Wings.

Drygt två veckor missade Filip Forsberg på grund av en ”lower body”-skada. Men nu är han äntligen tillbaka igen och gör det han är allra bäst på – nämligen mål.

Nashvilles rekordslakt

I slutet på förra veckan gjorde NHL-svensken comeback för Nashville Predators. Och i natt kom första målet sedan återkomsten till isen.

Filip Forsberg, Nashville Predators
Filip Forsberg, Nashville Predators. FOTO: Viaplay

När Nashville gästade Detroit Red Wings och bjöd på en rekordslakt. Det var i den tredje perioden som Forsberg passade på i ett power play.

Filip Forsbergs klassmål

25-åringen kunde ohotad snärta in ett riktigt klassmål från vänstra tekningscirkeln till slutresultatet 6-1 i natt. Det målet fullbordade historiska överkörningen mot Detroit, se fullträffen här nedanför.

Oväntat nog var det hemmalaget som tog ledningen med 1-0 men sedan gjorde Nashville hela sex raka mål och vände på allt. Predators slog nämligen klubbrekord när man gjorde fem raka mål i den andra perioden.

Filip Forsberg hade även ytterligare en assist i jättekrossen. Lagkamraten Mattias Ekholm noterades också för en assist.