Nya bilden på Armand Duplantis och flickvännen Desiré som hyllas av svenska folket: ”Så vackra”

Armand Duplantis inledde utesäsongen på bästa sätt.
Sedan valde han och flickvännen Desiré Inglander att utnyttja situationen.
Nu hyllas en ny bild på det unga kärleksparet av svenskarna.

Liver leker verkligen för Armand Duplantis som står på toppen av sin karriär och skördar framgång på framgång. Han är världens överlägset bästa stavhoppare och det finns ingen som kan stoppa honom på den fronten.

Duplantis succé

Förra året var en enda stor segerparad för ”Mondo” som vann dubbla VM-guld både inomhus och utomhus, EM-guld utomhus, totalseger i Diamond League och flera nya världsrekord till samlingen. Det nya året har börjat lika storslaget för svenske världsstjärnan.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
230124 Armand Duplantis och Desire Inglander på röda mattan inför Friidrottsgalan den 24 januari 2023 i Stockholm. Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN / COP 320 / EW0155

Under inomhussäsongen slog Duplantis nytt världsrekord med sitt mäktiga hopp på 6,22 meter i franska Clermont-Ferrand. När utomhussäsongen började i helgen visade 23-åringen återigen att han blir svårstoppad även 2023.

LÄS MER: Armand Duplantis helt nya utmaning – så ska ”Mondo” hjälpa tusentals svenskar: ”Djupt imponerad”

Mondo & Desiré

Under svåra förhållanden i Los Angeles lyckades Mondo vinna tävlingen på 5,91 m men han nådde aldrig över sex meter den här gången. Det räckte ändå för att vinna i säsongsdebuten och fortsätta sin långa segersvit i stavhoppsvärlden.

Efter tävlingen passade Armand Duplantis på att stanna kvar i hemlandet USA, där han är född och uppvuxen, tillsammans med flickvännen Desiré Inglander. Det unga kärleksparet delar ofta med sig av sin ovanliga vardag runt om i världen på sociala medier och en ny bild på båda två från Los Angeles hyllas nu, se bilden här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
Världens bästa stavhoppare Armand Duplantis och flickvännen Desiré Inglander sida vid sida. FOTO: Instagram

Bilden på Instagram har redan fått tusentals gilla-markeringar och många svenskar gläds med deras lycka över att ha funnit varandra. En hel del skriver fina ord och hälsningar för att hylla paret, se bilden här nedanför.
”Fina båda två”, skriver en på Instagram.
”Ni är goals”, skriver en annan.
”Så vackra! Hoppas att ni hade en underbar tid där”, skriver en tredje.

Visst har Armand Duplantis och Desiré Inglander en fin relation? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Armand Duplantis vackra kärleksförklaring till flickvännen Desiré på födelsedagen: ”Ni är så söta”

Se bilden: