Armand Duplantis oväntade ord efter den nya bilden med flickvännen Desiré Inglander: ”Nu förstår jag att hon klagar”

Armand Duplantis jagar EM-guld och världsrekord i Italien.
Men nu har en bild på han och flickvännen Desiré Inglander dykt upp och väckt frågetecken.
Då tvingas ”Mondo” förklara sanningen bakom den nya bilden.

På onsdagskvällen avslutas årets friidrotts-EM och i blickfånget är så klart svenske världsstjärnan Armand Duplantis. Han kommer till mästerskapet som regerande världsmästare och olympisk mästare samt åttafaldig världsrekordhållare.

Duplantis i EM

Precis allting talar för att ”Mondo” bärgar ännu en guldmedalj till samlingen. Sedan kommer han garanterat att höja upp ribban till den nya världsrekordhöjden 6,25 meter för att göra kvällen i Rom historisk.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Mondo
220720 Armand Duplantis of the Swedish national athletics team poses for a portrait at a press conference during day 6 of the 2022 World Athletics Championships on July 20, 2022 in Eugene. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0331

Många ser fram emot stavhoppsfinalen och 24-åringen är ett av de största affischnamnen för mästerskapet. Men mitt under friidrotts-EM har en ny bild på Duplantis och flickvännen Desiré Inglander dykt upp, se den här nedanför.

Bild med Desiré

De har varit tillsammans sedan 2020 och Inglanders jobb som modell och influencer har öppnat upp nya dörrar för världens bästa stavhoppare. Nu pryder unga kärleksparet den ansedda modetidningen Vogue med nya professionella bilder, se de här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Desiré Inglander, stavhopp
240303 Desiré Inglander, girlfriend of Armand Duplantis in the stands during day 3 of the 2024 World Athletics Indoor Championships on March 3, 2024 in Glasgow. Photo: Simon Hastegård / BILDBYRÅN / kod SH / SH0470

För Mondo var det något helt nytt och annorlunda jämfört med idrottskarriären.
– Ja, men så klart är det lite annorlunda från mitt vanliga liv. Men det var jättehäftigt och kul upplevelse att vara med i Vogue. Och att göra det med ”Dessie”, det blir extra speciellt, säger han i en tv-intervju med Expressen.

LÄS MER: Armand Duplantis okända kamp – ärliga orden om stunden som förändrade allt för honom: ”Jag ville slå tillbaka”

Extra oväntat för Duplantis blev det också när han fotograferades i skor med höga klackar.
– Jag hade klackar! High heels, jepp! Jag testade att gå i dem, det är något som jag inte kommer ha på en vanlig dag men, ja, det var någonting annat. Det var kanske inte en outfit som jag har på mig annars, men men… Nu fattar jag Dessie när hon klagar på att hon måste gå runt i heels. Jag förstår problemet, säger han till kvällstidningen.

Är Armand Duplantis Sveriges främsta idrottare just nu? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev