Armand Duplantis ärliga ord om stora kärleksbeslutet med Desiré Inglander – erkänner nu: "Det är ingen bra idé"

Armand Duplantis ärliga ord om stora kärleksbeslutet med Desiré Inglander – erkänner nu: ”Det är ingen bra idé”

Armand Duplantis är världens överlägset bästa stavhoppare.
Och vid sin sida har han flickvännen och sambon Desiré Inglander.
Nu avslöjar ”Mondo” tankarna om stora kärleksbeslutet med henne.

Under Idrottsgalan utsågs Armand Duplantis till ”Årets manlige idrottare” men blev snuvad på Jerringpriset återigen, den här gången av Ebba Andersson. Efter ett fantastiskt år 2023, med VM-guld och dubbla världsrekord, fick han ta emot folkets jubel uppe på scenen.

Duplantis i USA

”Mondo” hade med sig flickvännen Desiré Inglander på galan, de har varit ett par sedan sommaren 2020 och bor numera ihop i Stockholm. Det unga kärleksparet har en av svensk idrotts mest välkända relationer och de delar ofta med sig av sin vardag i sociala medier.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Idrottsgalan
240122 Armand Duplantis poserar för ett porträtt efter att han tilldelats pris för årets manlige idrottare under Idrottsgalan den 22 januari 2024 i Stockholm. Foto: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / kod JZ / JZ0490

Nyligen har man kunnat se bilder från deras resa Duplantis hemland USA. Där har de varit på ”hemmaplan” i Louisiana och även gått på Formel 1 i Los Angeles.

Fria till Desiré

24-årige världsstjärnan får även svara på hur framtiden ser ut för paret och om de kommer att bo kvar i Sverige eller flytta till USA.
– Jag tror att vi alltid kommer ha någon relation till USA på något sätt. Jag vet inte om det kommer vara i Louisiana eller någon annan stat. Och vi kommer ju alltid ha något ställe här i Sverige också så jag tror att det kommer bli någon form av delad tid, säger han till Hänt.
– Men vi får se. Vi har ingen aning, vi är fortfarande unga.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, Idrottsgalan
240122 Armand Duplantis och Desire Inglander under Idrottsgalan den 22 januari 2024 i Stockholm. Foto: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / kod JZ / JZ0490

Sedan får Armand en mer privat fråga om deras relation och om han funderar på att fria till Desiré efter över tre år tillsammans.
– Förlovning? Det är ingen bra idé för mig att svara på framför en kamera. Men vi får se, svarar han kryptiskt i intervjun.

Visst är Armand och Desiré ett vackert par? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Linn Svahns brutalt ärliga ord om Armand Duplantis – säger det alla svenskar tänker om Mondo: ”Det är bara att…”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev