Zlatans öppna VM-flört med svenska landslaget i natt – efter Miraklet i Milano

Sverige till VM 2018.
Då kan man få sällskap av en viss Zlatan Ibrahimovic.
Sveriges meste målskytt genom tiderna skickade i alla fall en tydlig hälsning för det i natt.

Våra svenska landslagshjältar gick emot alla förhandstips och skickade ut Italien i går kväll. Efter 1-0 på Friends Arena och 0-0 på San Siro är Sverige klart för fotbolls-VM för första gången på 11 år.

Då kan en gammal vän göra sällskap till Ryssland nästa sommar. För även om Zlatan Ibrahimovic tackat för sig i svenska A-landslaget så började spekulationerna direkt efter slutsignalen när VM-biljetten säkrats.

”Vi är Zverige”

Zlatan själv gjorde även sitt bästa för att förstärka alla misstankar. Genom att skicka en tydlig passning i sociala medier efter ”Miraklet i Milano”.
”Vi är Zverige”, skrev Zlatan tillsammans med en bild på det svenska landslaget som säkrade VM-platsen i Milano.

Dessutom taggade han även in Svenska Fotbollförbundets officiella konto i sitt inlägg, ett tydligt tecken på att han verkligen vill att de skulle se hans inlägg.

”Jag tror han är med”

Två som verkligen tror att Zlatan gör oväntad comeback i en svensk landslagströja igen är två av ”Ibras” före detta landslagskollegor.
– Det är en svår fråga. Samtidigt känner man att det här laget har gjort något enormt, då kanske inte fokus ska ligga på Zlatan i kväll, säger Kim Källström som gäst i ”Breaking News”.
– Men jag tror att han är med.

Källström får även medhåll från Jonas Olsson, som också satt i studion, om att Zlatan kommer att spela för Sverige i VM nästa sommar.

LÄS MER: Kolla, här är Sveriges drömgrupp i fotbolls-VM nästa år

We are Zweden Svenska Fotbollslandslagen

Posted by Zlatan Ibrahimović on Monday, November 13, 2017