Zlatans nya löfte om sin Unitedcomeback – som går emot senaste skadebeskedet

José Mourinho säger efter nyår.
Men Zlatan Ibrahimovic säger något helt annat om sin comeback.
– Jag är redo väldigt, väldigt snart, slår han fast.

I den röda delen av Manchester går man bara och räknar ned dagarna till att Zlatan Ibrahimovic återvänder till spel igen. José Mourinho har försökt lugna fansen än så länge.
– Vi behöver honom och vi väntar på honom. Men han måste även ha tålamod. Han ska inte göra något galet för att komma tillbaka snabbare. Han måste vara lugn och ta det steg för steg. Vi behöver honom och vi behöver honom hel, sa Mourinho nyligen.

Unitedtränaren räknar med att ha tillbaka Zlatan i matchform igen först efter nyår. Men ”Ibra” själv, som mer än gärna lägger ut uppdateringar i sina sociala medier med löften som snabb återkomst, har en helt annan åsikt.

För nu kommer svensken med ännu en ny hälsning. I samband med en bild med en supporter lovar Zlatan till Unitedfansen följande:
”Jag är redo väldigt, väldigt snart”.

Det har gått fem månader sedan Zlatan skadade sitt knä som krävde operation. Och även om ingen verkar ha någon aning om när vi får se Uniteds nya nr. 10 i en matchtrupp så berättade huvudperson om sina smärtor nyligen.
– Om vi talar specifikt om skadan så har jag aldrig känt någon smärta, det enda jag känt är ett obehag när jag rört mig och det visade uppenbarligen att något var fel i knäet. Nu bygger vi upp så att det blir ännu starkare, sa svensken.

LÄS MER: När Zlatan utmanades på träningen av landslagskollegan – i oförglömlig duell