Wow! Nikes nya reklamfilm till fotbolls-VM är bland det mäktigaste vi sett – Ronaldinho bjuder på show

Om bara några dagar börjar fotbolls-VM 2022 i Qatar.
Oavsett vad man tycker om det kritiserade mästerskapet så kan man inte sluta le åt det här.
Nike har släppt sin nya reklamfilm och det är bland det bästa vi sett på länge.

Så har det blivit dags att dra igång fotbolls-VM 2022 i Qatar. Ända sedan det blev klart att VM skulle arrangeras i Qatar – i november/december – så har kritiken haglat mot arrangörslandet och framförallt Fifa.

Fotbolls-VM 2022

Protesterna har varit stora och många har hotat med bojkott. Men nu är det bara några dagar kvar till det kritiserade mästerskapet drar igång.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Nike, reklamfilm
Nikes nya reklamfilm med Kylian Mbappé och Ronaldinho. FOTO: Twitter

Fyra års väntan är över och fotbolls-VM är ändå fotbolls-VM. Fotbollsälskare kommer troligtvis att bänka sig framför tv-apparaterna, även om det tar emot ens personliga och politiska åsikter.

LÄS MER: Ikonen tror att stora förebilden har dött – bryter ihop i tårar på läktaren i tidernas vackraste kram: ”Du lever”

Ronaldo vs Ronaldo

Folkfesten lär också med största sannolikhet utebli då supportrarna inte verkar alltför taggade på att ta sig till Qatar och stötta sitt land. Men trots alla kritik och alla protester så förvandlas man ändå till ett litet barn när det vankas fotbolls-VM.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Nike, reklamfilm
Nikes nya reklamfilm med Ronaldo. FOTO: Twitter

Och oavsett vad man tycker om ett fotbolls-VM i Qatar så är det svårt att inte njuta av Nikes nya reklamfilm, se den här nedanför. Sportmärket bjuder som oftast upp till klassiska reklamfilmer när är dags för VM och den här gången gör de verkligen ingen besviken.

LÄS MER: Henke Larsson avslöjar sin absoluta favoritspelare i fotbollshistorien – och även oväntade favoritlaget

Det blir en ren uppvisning i fotbollstalang när storstjärnor som Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo och Kevin de Bruyne plötsligt får sällskap av gamla storspelare som Ronaldinho, Edgar Davids och Ronaldo. Och det är oerhört svårt att hålla sig från att le av det här mästerverket, se själva här nedanför.

Gillar du den här reklamfilmen? Dela vidare och visa andra!

Se videon: