VIDEO: Zlatans hemliga video som kan avslöja framtiden.

VIDEO: Zlatans hemliga video som kan avslöja framtiden.

En extremt hektisk sommar väntar för Zlatan Ibrahimovic. Först är det EM i Frankrike och sedan finns möjligheten för OS i Brasilien, men mitt i allt det där ska svensken även byta klubb och land. Ryktena har varit igång länge och senaste tiden har det mesta pekat mot återförening med José Mourinho i Manchester United. Men nu har en videohälsning läckt ut som kan vända på allting.

Det är efter ligamatchen mot Rennes som det spelats i en videohälsning med Zlatan – riktad till Napolifansen. PSG-stjärnan ska muntra upp supportarna efter ligaförlusten mot Roma och skickar även med en speciell hälsning.
– Hej San Paolo, Zlatan här. Det viktiga är att ni fortsätter kämpa och inte ger upp. Bara fortsätt. Annars kommer jag nästa säsong och då vinner ni alla matcher. Ciao!, säger bland annat Zlatan på italienska i videon.

Videohälsningen som spelades in för en månad sedan har tidigare gått under radarn men nu börjar den få rejäl spridning i fotbollsvärlden. Och det är nog inte bara en skojig hälsning från Zlatan. Hans agent Mino Raiola har tidigare uttryckt Zlatans fascination för Napoli och hemmaarenan San Paolo.
– Zlatan drömmer om att avsluta karriären i Napoli men det är nog svårt, sa Raiola till italiensk radio i vintras.

LÄS MER: Här blir Patrick Ekwall hånad av Zlatan – igen.

Se Zlatans videohälsning här (Obs! på italienska): 

Gilla Sportbibeln om du vill följa Zlatan Ibrahimovics fullmatade sommar.