Hemliga mötet ska ta Zlatan till OS: ”Intresset är väldigt stort”

Zlatan Ibrahimovic är mitt inne i en transferhysteri där alla de senaste rapporterna pekar mot Manchester United. Samtidigt drömmer alla svenskar om att få se stjärnan i Brasilien. Speciellt förbundskaptenen Håkan Ericson vill se ”Ibra” i sitt OS-lag i augusti.

När svenska A-landslaget inledde sin EM-uppladdning på måndagen passade även OS-förbundskaptenen Ericson på att smyga in ett hemligt möte Zlatan. På spelarhotellet ska Ericson ha suttit ned med Zlatan för att diskutera OS, enligt Sportbladet.
– Intresset är väldigt stort hos alla spelare jag pratat med, både överåriga och underåriga. Det stora problemet är klubbfrågan. Plus att det finns en viss osäkerhet om man kan kombinera två mästerskap under en och samma sommar. Men det vet vi inte förrän efteråt, säger förbundskaptenen till Sportbladet.
– Jag tror det finns en chans var han (Zlatan) än hamnar. Om han själv vill så tror jag att det finns möjligheter. Han är en av få i världen som kan diktera villkoren för sin klubb och säga att han vill spela OS, som Neymar gjort nu och som (Lionel) Messi gjorde 2008.

Senast den 15 juni ska Håkan Ericson skicka in sin bruttotrupp på 35 namn. 14 juli tas sedan den officiella OS-truppen på 18 namn ut.

Det finns även vissa andra som har försökt få Zlatan till Rio:

https://youtu.be/afUUBvWBp3I

Gilla Sportbibeln om du vill se Zlatan Ibrahimovic i OS.