Uppmaningen till Juventus: ”Sälj Pogba genast och köp…”

Manchester United och José Mourinho är på god väg att få som de vill. Paul Pogba rör sig allt närmare en flytt tillbaka till Manchester United, klubben han lämnade i irritation 2012.

I går rapporterade ansedda Gazzetta dello Sport, The Guardian och Sky Sports att Manchester United ska lägga ett bud på världsrekordnivån 1,17 miljarder. Dessutom levererades uppgifterna att Pogba skulle få en högre lön än Zlatan Ibrahimovic då erbjudandet ligger på 2,4 miljoner kronor i veckan.

Nu är det upp till Juventus att fatta beslutet om man ska behålla eller sälja sin dyrgrip. För en gammal Juventusprofil är svaret väldigt enkelt.
– Om jag var Juventus skulle jag inte tveka alls. Jag hade sålt Pogba genast och sedan direkt värvat Higuain, säger förre sportchefen Luciano Moggi till Radio Crc.
– Higuain är en mycket mer avgörande spelare. Chanserna att vinna Champions League skulle öka och han skulle utgöra en väsentlig förändring.

Gonzalo Higuain ryktas göra en storflytt i sommar efter att Napolianfallaren vann skytteligan i våras på imponerande 36 mål. Fullträffar som skulle kunna lyfta Juventus till ännu högre höjder även om det är en känslig flytt från främsta konkurrenten i Serie A.

Moggi har även lösningen på vem som skulle ersätta Pogba på Juventus mittfält.
– Jag hade vänt mig till Porto, placerat (Hector) Herrera på Pogbas plats och ingen hade märkt någon skillnad.

LÄS MER: Här blir Paul Pogba utvisad – för en straffint

https://youtu.be/cLhH8pRPVcU

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.