PL-giganterna går mot budkrig för att värva Aaron Wan-Bissaka

Uppgifter: Tre (!) PL-giganter går mot budkrig – för att ro hem engelske succébacken

Aaron Wan-Bissaka har gjort succé i Crystal Palace i år.
Men stjärnskottet är eftertraktad av flera PL-toppklubbar.
Enligt The Mirror vill trion Chelsea, Manchester City och Manchester United värva ytterbacken.

Fotbollsklubbar är alltid i jakt på nästa stora stjärnskott. För de engelska PL-klubbarna verkar den spelaren vara 21-årige Aaron Wan-Bissaka.

Jättesuccé i Palace

Engelsmannen har tagit klivet upp från Crystal Palace ungdomsakademi och har i år slagit sig in och befäst en plats på högerbacken.

Aaron Wan-Bissaka (t.v). Foto: Rui Vieira/AP/TT Nyhetsbyrån

Men frågan är hur länge han blir kvar i London-klubben. Tidigare har Manchester City visat intresse för att plocka in U21-landslagsmannen, men nu har ytterligare två klubbar anslutit.

The Mirror rapporterar att Manchester United och Chelsea också är intresserade av att värva Wan-Bissaka, som uppges vara värd runt tio miljoner pund.

Jagas av giganterna

Crystal Palace sitter på en guldklimp och till sommarens transferfönster kan summan för att köpa loss honom bli betydligt högre. Inte minst med tanke på att Roy Hodgson valt att satsa på sin yngling, som endast missat en PL-match under säsongen, i startelvan.

Både Manchester United och Chelsea ska vara ute efter att bredda sina alternativ på högerbacken, något som kan öppna för Wan-Bissakas intåg.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/_if9eo1qN1tEyvQPugADi7r6m0ku-_fWyfw0QN64qf5wJNEN6vB2bj4uWH3AKOF3?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Manchester Uniteds första januarivärvning klar – nobbar PSG och Juventus

Uppgifter: Svennis och Liverpool-legendaren i dragkamp om nytt tränarjobb