Uppgifter: Manchester City utmanar United om mittfältslöftet – klubben kräver storbelopp

.

Manchester United har ryktats vara intresserade av att värva in Lyons mittfältsmaskin Tanguy Nbombele.
Men fler klubbar sägs vara sugna på att slåss med United om 22-åringen.
Enligt The Sun har Manchester City och Pep Guardiola satt upp honom som klubbens främsta prioritering i sommar.

Manchester United har fått en nystart med Ole Gunnar Solskjaer vid rodret. Trots missräkningen mot PSG i Champions League, där det blev förlust med 2-0 på hemmaplan, uppger flera brittiska medier att han får fortsatt förtroende efter säsongen och blir lagets permanente manager.

Nbombele aktuell för United

I sommar lär klubben, likt varje sommar, värva in nytt för att förstärka laget. En spelare som den senaste veckan kommit upp som en potentiell värvning är Lyons defensive mittfältare Tanguy Nbombele.

Paul Pogba har fått en betydligt mer offensiv roll i det ”nya” United något som gör att laget vill förstärka med en världsklasspelare i det defensiva delen.

Lyon kräver storbud

Marouane Fellaini lämnade klubben tidigare i februari och Nbombele kan bli den spelaren som blir en ny general på det defensiva mittfältet.

Den 22-årige fransmannen har varit given på Lyons mittfält och skulle han säljas i sommar lär det bli en dyr historia. Lyon kommer enligt The Sun inte släppa honom för mindre än 70 miljoner euro, motsvarande 733 miljoner kronor.

Utmanas av City

Det är däremot inte bara Manchester United som jagar Nbomele. Juventus var redan förra sommaren sugna att plocka in honom och nu uppger The Sun att ärkerivalen Manchester City har anmält sitt intresse.

Enligt tidningen har Pep Guardiola placerat Nbombele längst upp på listan över spelare han vill värva.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Uppgifter: Liverpool-stjärnan kan lämna gratis i sommar – för stora rivalen

Uppgifter: Salah kan lämna Liverpool – här är klubben som bjuder 2 miljarder kronor(!)