United-stjärnan utser bästa han någonsin spelat med – och väljer en svensk(!): ”Han har lärt mig mycket”

Marcus Rashford har spelat i Manchester United hela sin seniorkarriär.
Han har därför av förklarliga skäl spelat med väldigt många bra spelare.
Men på frågan vem som är den bästa han spelat med, svarade han två namn, varav en svensk.

I går skrev Manchester United-stjärnan Marcus Rashford på Twitter att man kunde ställa frågor till honom. Bland alla tusentals frågor som dök upp, handlade en om vilken spelare han spelat med som varit bäst.

Hyllar Zlatan

Engelsmannen svarade då Wayne Rooney, men la även till ett annat namn i samma mening. Nämligen en viss Zlatan Ibrahimovic.
”Wayne Rooney, men jag har lärt mig väldigt mycket av Zlatan”, skrev United-anfallaren på Twitter.

Marcus Rashford, Manchester United
180712 Marcus Rashford of England during the FIFA World Cup semi final match between Croatia and England on July 12, 2018 in Moscow. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92085

Den engelske landslagsmannen har tidigare berättat i UTD Podcast att han imponerades av Zlatan under tiden de var lagkamrater.
– Jag spelade med Zlatan och det var hans mentalitet som stack ut över alla jag spelat med. Han brydde sig inte om vad folk sa eller om någon skulle säga något om honom. Den mentaliteten var nyckeln till min utveckling, sa han till UTD Podcast.

Vann EL ihop

Zlatan som till vardags spelar i Milan och i förra veckan gjorde comeback i det svenska landslaget, spelade i Manchester United i två säsonger och var med om att vinna både Europa League och Ligacupen.

Marcus Rashford, Manchester United
170524 Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic lämnar över pokalen till Marcus Rashford under finalen i Europa League mellan Ajax och Manchester United den 24 maj 2017 i Stockholm. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN / kod JL / 135831

Rashford har spelat i Manchester Uniteds A-lag sedan 2015 och kom till klubben redan som åttaåring. Han har tillhört engelska landslagen från U16 upp till A-landslaget. Förra säsongen slog han sitt personbästa med 17 gjorda mål på 31 matcher.

Vad tycker du om Marcus Rashfords svar? Dela artikeln och berätta din åsikt!

LÄS MER: Janne Anderssons underbara känga till Zlatan – efter känsliga frågan: ”Får fråga honom…”

Få våra nyhetsbrev!