TV4-profilen akut till sjukhus i natt – drabbad av befarad hjärtinfarkt: ”Livet är bräckligt”

I natt hände det hemska som skakar om livet.
TV4-profilen Patric Skoglund fördes akut till sjukhus med en befarad hjärtinfarkt.
”Livet är galet bräckligt. Skört. Som fan”, skriver han själv på Instagram.

För de sportintresserade som gillar hockey och trav så är Patric Skoglund ett välkänt namn som kommentator och programledare i TV4:s sändningar. De senaste åren har 41-åringen även varit marknadschef i favoritklubben Leksands IF.

Akut till sjukhus

Men i natt hände det hemska för Skoglund. I ett inlägg på Instagram berättar han om mardrömsnatten som vändes upp och ned med en akut åktur till närmaste sjukhus, efter en befarad hjärtinfarkt.

Patric Skoglund
Patric Skoglund. Foto: Twitter

”Livet är galet bräckligt. Skört. Som fan. 41 år och med största sannolikhet en hjärtinfarkt. Ambulans in till Mora (av alla ställen, men dom är trevliga ändå)”, skriver Skoglund på Instagram.
”Just nu slangar och alla möjliga blodprov. Mediciner in i blodet så det susar ju rejält… Alla tankar kommer. På vad som är viktigt och oviktigt. …Men just nu är jag glad att jag överlevt och har livet framför mig.”

Patric Skoglund

”Kraftiga bröstsmärtor”

Kommande helg var Skoglund uppbokad för att ta hand om storloppet ”Kriteriet” på Solvalla i TV4:s sändningar. Men det är högst oklart om 41-åringen hinner återhämta sig till dess.

För SportExpressen berättar Skoglund mer om vad som hände under natten.
”Jag fick kraftiga bröstsmärtor. Vid två omgångar hemma och när ambulanspersonalen undersökt mig hemma var jag tvungen att följa med in till lasarettet. Väntar på alla möjliga provsvar men man befarar en infarkt. Det är jobbigt när man börjat förstå vad kroppen gått igenom”, skriver han i ett sms till kvällstidningen.

Dela artikeln för att skicka dina lyckönskningar till Patric Skoglund!

LÄS MER: SVT-programledaren André Pops fräcka passning till rivalen TV4

Storklubben uppmanar 8-åringar att välja bort kompisar – väckt vrede i Sverige: ”Mår dåligt… Fy fan!”