TV: Här förvandlas han till Zidane, Gerrard och Ronaldinho på bara 5 sekunder

TV: Här förvandlas han till Zidane, Gerrard och Ronaldinho på bara 5 sekunder

Alexis Sanchez är Chiles klarast lysande fotbollsstjärna – och han är på väg att skjuta sitt land till VM 2018. I natt levererade han en av de mest utsökta frisparkarna och dessutom ett dribblingsnummer från den högre skolan som för tankarna till Zidane, Gerrard och Ronaldinho.

Chile är på god väg att kvalificera sig till VM 2018. Tacka storstjärnan Alexis Sanchez för det. I natt slog man Venezuela med 3-1 och då hamnade Sanchez i strålkastarljuset på nytt. På ett minst sagt annorlunda sätt.

I en viral video som just nu sprider sig som en löpeld i sociala medier kan man se hur chilenaren på bara några få sekunder samlar ihop tre ikoniska färdigheter från tre av världens största fotbollsprofiler för att ta sig förbi sin motståndare.

Zinedine Zidanes karaktäristiska nedtagning, Ronaldinhos legendariska tvåfotare och så Stevens Gerrards redan klassiska halkning. Det är ett ihopkok av ren briljans.

Se Alexis Sanchez konstnummer här:

Men det var inte det enda geniala Sanchez gjorde i matchen. Utan redan efter fyra minuter gav han sitt Chile en drömstart på matchen genom att pricka in ett mäktigt frisparksmål.

Se Alexis Sanchez läskigt snygga frispark här:

https://youtu.be/BcrC7B8HAiw

 

LÄS MER: Zlatans nya ledtråd om framtiden: ”Jag går på knock”.