Trovärdiga uppgifter: Manchester United vill nu värva – från Bayern München

Manchester United är i samtal med Bayern München.
Om att värva en riktigt eftertraktad spelare.
United är sugna på Kingsley Coman, enligt The Athletic.

Det stora transfermålet i sommar är Jadon Sancho, det är ingen direkt hemlighet. Men nu har United även hittat en annan ytter till den andra kanten.

United jagar nytt

För då Sancho är tänkt till högerkanten har United även hittat ett nyförvärv till vänsterkanten. The Athletic rapporterar nu att United är i samtal med tyska giganten Bayern München.

Kingsley Coman, Frankrike
170602 Fotboll, VM 2018, Porträtt, Frankrike: Kingsley Coman , Frankrike, poserar för ett porträtt den 3 juni 2017 i Frankrike Foto: BPA/MB Media / BILDBYRÅN / COP 243 SWEDEN ONLY

Enligt uppgifter har Ole Gunnar Solskjaer ställt in siktet på 24-årige Kingsley Coman. Sajten skriver även att möjligheten finns att United kan värva båda kantspringarna.

”Han är förtjust”

Fransmannen Coman lockas också av en övergång till Premier League-laget.
”Idén om en permanent övergång eller ett lån för Coman har diskuterats och det sägs att han skulle vara förtjust i att göra flytten till Old Trafford. Coman är från Paris precis som Paul Pogba, Anthony Martial och flera av Uniteds yngre spelare”, skriver The Athletic.

Ole-Gunnar Solskaer, Manchester United
181222 Ole Gunnar Solskjær, manager of Manchester United, celebrates after the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Senaste säsongen blev det fyra mål och fyra assist i Bundesliga för Coman i Bayern München. Han har även gjort 22 landskamper för Frankrikes A-landslag.

Unikt för Kingsley Coman är att han vunnit ligan i Frankrike, Italien och Tyskland samt tagit EM-silver med Frankrike. Han var dock inte med när hemlandet vann VM-guld i Ryssland 2018.

LÄS MER: Nya bilden som avslöjar(?) Zlatans framtid – efter alla rykten: ”Älskar det”

Få våra nyhetsbrev!