Nya bilden som avslöjar(?) Zlatans framtid – efter alla rykten: ”Älskar det”

Allt mer tyder på att Zlatan Ibrahimovic stannar i Milan.
I dag kom nästa bevis när klubben släppte sin nya matchtröja.
Då Zlatan hade en stor huvudroll i filmen som supportrarna älskar.

Om bara några dagar går Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Milan ut. Länge såg det givet ut att han skulle lämna klubben i sommar och allsvenska Hammarby pekades ut som mest tänkbar klubbadress.

Zlatans framtid

Men senaste tiden har det förändrats helt. Allt började med att Milan nobbade Ralf Rangnick och förlängde kontraktet för huvudtränaren Stefano Pioli med två år.

Milan, Serie A
Milans nya matchtröja. FOTO: Twitter.

Det öppnar nu för att även Zlatan kan förlänga kontraktet med ytterligare en säsong och stanna kvar i Milan. I helgen reste ”Ibra” till Monaco för ett möte med hans agent Mino Raiola.

Ibra godkänner

Sedan dess har italienska medier rapporterat att Zlatan kan gå med på en löneminskning för att stanna i Milan nästa säsong. Nu kommer nästa bevis för att 38-åringen stannar.

Zlatan, Milan
Zlatan i Milans nya matchtröja. FOTO: Twitter.

När storklubben offentliggjorde sin nya matchtröja för säsongen 2020/21 så var Zlatan oväntat nog med i den mäktiga videon. Hela videon avslutades med en Ibra i den nya rödsvarta matchtröjan för nästa säsong.

Milanfansen älskar att få se Zlatan i den nya tröjan och de älskar även den nya matchtröjan. Många hyllar den nu på sociala medier.
”Helt otrolig tröja”, skriver en på Twitter.
”Älskar det”, skriver en annan.
”Zlatan godkänner det här”, skriver en tredje.

Se videon:

LÄS MER: Jürgen Klopps oväntade fyllesamtal till Sir Alex Ferguson – mitt i titelfirandet: ”Väckte mig 03.30…”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!