Supertalangen skippade träning – kan bli Barcas nästa monsterköp

Ousmane Dembélé omgärdas av flyttrykten från Dortmund. I dag struntade han i lagets träning och uppgifterna om en flytt till Barcelona växer sig nu allt starkare.

Barcelona sålde Neymar till PSG för 2,2 miljarder. Det gör att klubben nu siktar in sig på några riktiga storvärvningar innan fönstret stänger i slutet av augusti. En av de spelare den katalanska klubben siktat in sig på är Liverpools Philippe Coutinho, en affär som sägs kunna bli klar när som helst. Dessutom har Dortmunds jättetalang Ousmane Dembélé sagts vara på gång – och i dag kom ett tecken på att en övergång kring fransmannen kan vara nära.

Flera medier uppger att 20-åringen missade Dortmunds träning under onsdagen – och på presskonferensen efteråt bekräftade lagets huvudtränare Peter Bosz att han inte vet var stjärnan håller hus.
– Han var inte med på träningen i dag och jag vet inte var han är. Jag hoppas det inte har hänt någonting men jag skulle vilja träffa honom så fort jag kan och prata, sa Bosz på presskonferensen.

Franska L’Equipe skriver att Dembélé väntas vara på plats i Barcelona under dagen för att skriva på kontraktet. Enligt ansedda The Guardian behöver Barcelona hosta upp runt 135 miljoner pund, motsvarande 1,4 miljarder kronor, för att få loss Dembélé från Dortmund.

LÄS MER: Uppgifter: Efter Tottenhams lugna fönster – här är spelarna klubben vill ha