Oväntade orden om Zlatan som har blivit virala – sågar hela hans karriär(!): ”Det är löjligt skrattretande”

Zlatan Ibrahimovic har haft en fantastisk fotbollskarriär.
Men nu kommer oväntad kritik mot 39-åringen som säger något helt annat.
”Zlatans karriär är egentligen löjligt skrattretande”, skriver en Twitteranvändare.

Återigen är Zlatan Ibrahimovic inblandad i en titelstrid i en av Europas största ligor. Milan är tillbaka på allvar igen och leder Serie A-tabellen tack vare en glödhet ”Ibra” som gjort imponerande 12 mål på 9 matcher i ligaspelet.

Zlatans karriär

Svensken har tystat alla kritiker ännu en gång och bevisat att han håller på den absolut högsta nivån trots att han närmar sig 40-strecket. Många trodde att Zlatan skulle varva ned karriären när han lämnade Europa och flyttade till Los Angeles Galaxy 2018.

Zlatan Ibrahimovic, PSG
150421 PSGs Zlatan Ibrahimović under fotbollsmatchen i Champions League mellan Barcelona och Paris Saint Germain den 21 april 2015 i Barcelona. Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN / kod DS / 58519

Men efter otroliga 52 mål på 56 matcher i MLS har han nu återvänt till Europa och gör storsuccé igen med ett pånyttväckt AC Milan. Efter att ha spelat under fyra olika årtionden visar Ibrahimovic att han är en av de bästa målgörarna i modern tid.

Sågar Zlatan

Trots det är ändå inte alla lika övertygade om Zlatans storhet efter att han öst in mål och vunnit titlar med några av Europas allra största klubbar som Ajax, Juventus, Inter, Milan, Barcelona, Manchester United och PSG. Nu har en Twitter-användare väckt stor debatt på sociala medier genom att kalla Zlatans karriär för överskattad.

Det är Twitterkontot @FussballHussain som gjort en längre tråd om Zlatans karriär som nu har blivit viral och spridits över hela världen med en hel del kommentarer.
”Zlatans karriär är egentligen löjligt skrattretande. Hur kan man spela för 7 europeiska giganter som tillsammans vunnit 24 CL-titlar och inte vinna en enda titel? Han har inte uppnått något av betydelse under en karriär som sträcker sig över 20 år”, skriver han på Twitter.

”Skitsnackare”

I kritiken mot Zlatan beskrivs det hur hans stora fotbollsgärning mest handlar om att han har spelat väldigt länge, att han har spelat i så många olika länder och att han har spelat i de allra bästa lagen i respektive land.
”Han har 0 – NOLL – insatser i absolut världsklass på någon av nivåerna. Jag har aldrig i mitt liv sett någon som pratar om en Zlatan-insats. Han är en av de största skitsnackarna i fotbollshistorien”, fortsätter kritiktråden på Twitter.

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United
170226 Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic deppar under finalen i engelska ligacupen mellan Manchester United och Southampton den 26 februari 2017 i London. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87418

Den här kontroversiella Twitter-tråden har fått en hel del motsägare som hävdar att allt inte handlar om att vinna Champions League eller Ballon d’Or. Några nämner att varken Gianluigi Buffon eller brasilianaren Ronaldo vunnit CL under sina framgångsrika karriärer.

Andra vill lyfta fram att Zlatan Ibrahimovic faktiskt vunnit 3 titlar med Ajax, 3 med Juventus, 4 med Inter, 5 med Barcelona, 2 med Milan, 12 med PSG och 3 med Manchester United, vilket ger över 30 titlar i världsfotbollen. Men det är även en del som håller med om att 39-åringen saknar de riktigt stora titlarna för att nämnas som en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna.

Läs kritiken:

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic sågas stenhårt i Italien – efter stora kaosmatchen: ”En skam”

Få våra nyhetsbrev!