Ny vändning för Zlatan - nu talar allt för drömflytt.

Ny vändning för Zlatan – nu talar allt för drömflytt.

Var ska Zlatan Ibrahimovic spela i höst? Det är den stora frågan i fotbolls-Europa inför sommaren. Huvudpersonen själv meddelade i fredags att det inte blir i PSG och därför handlade hela helgen om ”Ibra”. PSG tackade av sin skyttekung rejält i den sista hemmamatchen på Parc des Princes. Först före matchensedan även i den 10:e minuten och därför var det en rörd Zlatan som tog farväl av Paris på lördagen.

Men direkt satte även rykteskarusellen igång. Italienska Sky Italia pekade tidigt ut att det är med 90 procents säkerhet att nästa anhalt blir Los Angeles Galaxy i MLS. I dag kommer nästa vändning. Amerikanska ESPN:s Taylor Twellman är helt övertygad om att det inte blir LA Galaxy under 2016.
– Av den information jag samlat ihop under de senaste 48 timmarna kan jag säga att om Zlatan Ibrahimovic spelar i MLS nästa säsong kommer det inte att vara i en LA Galaxy-tröja. De har redan tre designated players och ligan kommer inte att tillåta en regeländring mitt under säsongen, säger experten och före detta spelaren Twellman.

Därför talar allt för ännu en storflytt för Zlatan Ibrahimovic och att han stannar kvar i Europa. Manchester United och Premier League är ännu det allra hetaste alternativet men Italien har heller inte gett upp om en kär återkomst. Där är Milan och Napoli de mest intressanta alternativen, enligt uppgifter hos Sportbladet.

Se Zlatans alla 38 ligamål under säsongen här!

ZlatanIbrahimovicSistaMatchen

Gilla Sportbibeln om du vill ha ännu mer Zlatan i ditt Facebook-flöde.