Nu vill Manchester United värva VM-stjärnan – som också vill flytta i sommar(!)

Nu vill Manchester United värva VM-stjärnan – som också vill flytta i sommar(!)

Kroatien är de som övertygat mest i VM hittills.
Nu kan en av de kroatiska stjärnorna flytta till Premier League.
Manchester United vill nämligen värva Mateo Kovacic från Real Madrid i sommar, enligt Daily Mail.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Kroatien körde över stjärnfyllda Argentina med hela 3-0 och stormar fram i VM 2018. Det ger eko runt om i fotbolls-Europa och nu kan en av lagets stjärnspelare göra en riktigt storflytt i sommar.

Den vi pratar om är mittfältare och tillhör Real Madrid. Men nej, det handlar inte om Luka Modric. Utan lagkamraten Mateo Kovacic.

United vill ha kroaten

24-åringen har bett om att få lämna spanska storklubben i sommar på grund av för lite speltid, enligt engelska Daily Mail. Och nu vill Manchester United göra allt för att värva kroaten till Old Trafford.

Enligt Daily Mail är Kovacic högst upp på José Mourinhos önskelista för sommaren och United är redo att aktivera utköpsklausulen på runt 500 miljoner kronor för att få till en affär. United väntas släppa Marouane Fellaini i sommar och vill då ha in Kovacic som ersättare på mittfältet.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln om du gillar den här övergången!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Jimmy Durmaz pappa efter hatstormen – och kärleken från hela landet: ”De har gett sig på fel person!”