Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mourinho bekräftar: ”Vi har en spelare kvar”.

Manchester United har plockat in Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic och Henrikh Mkhitaryan under det pågående transferfönstret. Men än är det inte färdigshoppat. Nu avslöjar managern José Mourinho att United kommer att ta in åtminstone en till spelare innan fönstret bommar igen för sommaren.
– Verkligheten är att vi kommer att värva en till spelare, säger Mourinho enligt Telegraph som hänvisar till BT Sport.

Frågan alla ställer sig är förstås om den spelaren är sommarens mest eftertraktade spelare, Paul Pogba, som uppgetts vara på väg till Manchester United från Juventus för en ny rekordsumma – 1,2 miljarder svenska kronor.
– Jag vill inte prata om Pogba, för att han är en Juventusspelare och jag gillar inte när andra tränare pratar om mina spelare. Så jag pratar inte om deras, säger United-tränaren.

Premier League-säsongen för Manchester Uniteds del drar igång om tio dagar med bortamatch mot Bournemouth men innan dess ska klubben möta Leicester i finalen av Community Shield den 7 augusti. Om det stundande nyförvärvet finns på plats redan när tävlingsmatcherna drar igång låter José Mourinho dock vara osagt.
– Marknaden stänger, som du vet, 31 augusti så vi har gott om tid på oss. Men jag skulle vilja göra det (värva spelaren) innan Premier League drar igång, säger Mourinho.

LÄS MER: Francesco Totti: ”De följer bara pengarna…”.

JoseMourinhoManchesterUnited

Älskar du sport? Gilla Sportbibeln.