José Mourinhos hårda pik – mot United-efterträdaren Ole Gunnar Solskjaer

José Mourinhos hårda pik – mot United-efterträdaren Ole Gunnar Solskjaer

.

José Mourinho fick sparken från Manchester United i december.
Nu skickar han en syrlig pik mot sin efterträdare Ole Gunnar Solskjaer.
– Jag tror inte på det på lång sikt, säger Mourinho i BeIn Sports enligt Manchester Evening News.

Starten på säsongen blev en mardröm för Manchester United. Laget åkte på flera tunga resultat och spelare så som Paul Pogba och Romelu Lukaku bänkades och fick ta emot hård kritik.

Mourinho fick sparken

I december hade ledningen fått nog och José Mourinho fick sparken från klubben. Det i sin tredje säsong vilket även skedde i Chelsea.

Foto: Bildbyrån

Ole Gunnar Solskjaers intåg i klubben, som alla vet vid det här laget, har varit en enda stor succé. Det enda nederlaget har kommit mot PSG i Champions League men förutom det är United obesegrade i ligan.

Efter det sena avgörandet mot Southampton ligger laget nu på fjärdeplats, tre poäng bakom Tottenham och en poäng före Arsenal utanför den åtråvärda CL-platsen.

Piken mot Solskjaer

José Mourinho har inte gått arbetslös vidare länge. Tränaren är numera expert i den qatariska TV-kanalen BeIn och under gårdagen fick sig Ole Gunnar Solskjaer en smäll.

I samband med att Claudio Ranieri fick sparken från Fulham tog även de, likt United, in en tillfällig tränare för resten av säsongen.

Men de typerna av lösningar tror inte Mourinho på och ifrågasatte Solskjaer som United-manager.
– I min gamla klubb (Manchester United) behövdes en omedelbar förändring. Jag tror inte på det på lång sikt men ibland behövs det för att få några positiva resultat, säger Mourinho enligt Manchester Evening News.

Tuff vecka väntar United

Uppgifter gör gällande att Manchester United överväger att anställa Ole Gunnar Solskjaer som permanent manager efter säsongen.

På onsdag ställs Manchester United mot PSG i CL-returen för att i helgen resa till London och stormöte med Arsenal i ligan.

Dela artiklen för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Andreas Granqvist avslöjar: Då slutar jag i landslaget

Kärleksfulla trashtalket mellan Janne Andersson och Lasse Lagerbäck – inför rivalmötet