Helt bisarra anledningen som ger Neymar jätteproblem vid en flytt till Manchester United

Neymar ryktas till Premier League i en jätteflytt.
Men nu kommer högst oväntade uppgifter från Frankrike.
Som kan innebära jätteproblem för brasilianaren på det mest bisarra sättet.

En hel del rykten och spekulationer har väckts till liv att storstjärnan Neymar kan komma att lämna franska PSG i sommar. Just nu är brasilianaren skadad men det har ändå inte stoppat rykteskarusellen den senaste tiden.

Neymar till PL?

Allra hetaste spåret är att Neymar kan komma att gå till England och Premier League. Där storklubbar som Manchester United, Chelsea och Newcastle nämns som möjliga nya klubbadresser för 31-åringen.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Neymar, Brasilien
221205 Neymar of Brazil during the FIFA World Cup 2022 round of 16 football match between Brazil and South Korea on December 5, 2022 in Doha. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0404

Men nu kommer högst oväntade uppgifter som kan leda till jätteproblem för en eventuell Premier League-flytt. Franska RMC Sport rapporterar att Neymar nämligen ska på en kryssning i slutet på december.

LÄS MER: Jätteryktet: Här är Graham Potters nästa tränarjobb – efter att ha fått sparken av Chelsea

Bisarr anledning

En båtresa som han absolut måste med på då han är det stora affischnamnet och den som ska locka folket att köpa biljetter till resan. Kryssningen äger rum under 26-29 december och det är heliga dagar för PL-klubbar då spelschemat är som mest hektiskt under julhelgen.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Neymar, Brasilien
221202 Neymar of Brazil ahead of the FIFA World Cup 2022 football match between Cameroon and Brazil on December 2, 2022 in Doha. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0400

Till skillnad mot andra ligor som har det betydligt lugnare under den tiden på året. RMC Sport rapporterar även att PSG jobbar för fullt med att hitta en försäljning för Neymar och att brassen är öppen för att flytta i sommar.

Vill du se Neymar spela i Premier League? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen