Här presenterar Zlatan sig för Los Angeles Galaxy med fyra helt magiska ord

Zlatan Ibrahimovic är klar för Los Angeles Galaxy.
I dag presenterade svensken sig själv med en helsida i tidningen LA Times.
Och fyra helt magiska ord:
”Kära Los Angeles. Varsågoda.”

I går bekräftade både Zlatan Ibrahimovic och Manchester United att samarbetet är över och svensken lämnar klubben efter en och en halv säsong.
”Även storslagna saker har ett slut och det är dags att gå vidare efter två fantastiska säsonger i Manchester United. Tack till klubben, fansen, laget, tränaren, staben och alla som har varit med mig i den här delen av min historia”, skrev ”Ibra” själv på Instagram.

Ingen överraskning direkt

I dag blev det klart med ny klubb. Och det kommer väl inte som någon överraskning för någon att Zlatan flyttar till Los Angeles Galaxy. Men nu är det officiellt.

Och det offentliggjordes på allra mäktigaste sätt – med en helsida tidningen LA Times. Zlatan har skrivit på ett tvåårskontrakt med MLS-klubben och flyttar omedelbart till USA:s västkust.

”Kära Los Angeles”

I helsidesannonsen i tidningen skriver Zlatan sina allra första ord till nya klubben och fansen. Och det är fyra ord som är så typiska Zlatan.
”Kära Los Angeles. Varsågoda”, skriver svensken i tidningen.

På bilden kan man även se ”Ibra” i sin nya Galaxy-tröja och det står klart att svensken får nummer 9 på ryggen.

Dela artikeln om du kommer följa Zlatan i MLS!

LÄS MER: Zlatans jättevändning efter hotet från FA – går miste om 100 miljoner kronor

United-lagkamratens brutala avskedshälsning till Zlatan Ibrahimovic inför MLS-flytten

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);