Här är GALNA siffran som visar hur Solskjaer har frälst United

Ole Gunnar Solskjaer är fortfarande obesegrad som United-tränare. 
Här är siffran som visar vilken norrmannens enorma bedrift. 

Ole Gunnar Solskjaer, 45, gör stor succé som tränare i Manchester United. Med norrmannen vid rodret har United förvandlats till en Champions Leage-kandidat – något som såg väldigt avlägset ut för två månader sedan.

Norrmannen har nu lett United i tio matcher. Resultat? Nio segrar och en oavgjord.

Siffran som visar Solskjaers bedrift

I oktober 2012 blev Sir Alex Ferguson ”manager of the month” i Premier League. Det var senaste gången en United-tränare fick utmärkelsen.

Nu är Solskjaer tillsammans med Burnleys Sean Dych och Ralph Hasenhüttl, Southampton, nominerade till januaris ”manager of the month”. Och brittiska medier är eniga: Norrmannen kommer att få priset.

Solskjaer blir därmed den förste United-tränaren på 76(!) månader att bli ”manager of the month” i Premier League.

Efter att Sir Alex tackat för sig 2013 har United avverkat David Moyes, Ryan Giggs, Louis van Gaal och José Mourinho på tränarposten – ingen av dem har lyckats bli månadens tränare i United. Nu tycks alltså den förbannelsen bli bruten.

© Bildbyrån

Kan stanna permanent

45-åringen är inlånad från Molde för resten av säsongen. Om han blir kvar efter det är ännu oklart. Enligt brittisk media kan allt avgöras i Champions League-mötet med PSG. Ett positivt resultat där och United är beredda att erbjuda ett permanent kontrakt till norrmannen.

Det har tidigare pratats om att klubben har en lista på sex möjliga alternativ: Zinedine Zidane, Laurent Blanc, Mauricio Pochettino, Julian Nagelsman, Marco Rose – och givetvis Ole Gunnar Solskjaer.

Klart är i alla fall att norrmannen stärkt sina aktier avsevärt och fansen verkar i alla fall eniga om att Solskjaer ska få jobbet – han har till och med fått en egen sång.

Gillar du United? Glöm inte att gilla Man United-bibeln på Facebook! 

DELA artikeln för att hylla Ole Gunnar Solskjaer!

LÄS MER: Uppgifter: Solskjaer nära sin första försäljning – kan lämna United inom några dagar

Manchester United stoppar övergången – efter Ole Gunnar Solskjaers ord