Manchester United stoppar övergången – efter Ole Gunnar Solskjaers ord

Ole Gunnar Solskjaer har tagit över kommandot i Manchester United.
Det har klubbens stortalang Angel Gomes nu fått känna av.
Låneaffären med en annan klubb har gått i stöpet – efter att Solskjaer yttrat sig och bestämt annat.

Ole Gunnar Solskjaer har fått en kanonstart som manager i Manchester United. Laget har vunnit sju raka matcher varav sex i Premier League, bland dessa stormatchen mot Tottenham på bortaplan.

Solskjaers ord stoppade talangen

Drygt en månad har gått sedan den norske klubbprofilen tog över ansvaret i klubben. Det dröjde heller inte länge innan han tog tag i taktpinnen och började bestämma på hög nivå.

Foto: Bildbyrån

Manchester Evening News rapporterar att Manchester United hade planerat att låna ut en mängd spelare från reservlaget. Bland dessa den 18-årige stortalangen Angel Gomes.

Engelsmannen, som fått göra ett inhopp i Premier League respektive FA-cupen i år för Uniteds A-lag, var planerade att lämna för att lånas ut till en klubb längre ner i seriesystemet.

Men Ole Gunnar Solskjaers ord ändrade på det.

”Dynamiken har ändrats”

Manchester-tidningen skriver att Solskjaer i stället bad Gomes att börja träna med a-truppen, vilket gjorde att ett lån helt enkelt inte längre var aktuellt.

Att Solskjaer har kommit in och börjat bestämma i klubben är någonting som Nicky Butt, som spelade med Solskjaer i United, poängterat tidigare.
– Hela dynamiken har ändrats. Nu har vi två, tre killar som skulle ut på lån som tränar med resten i stället, säger han.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Uppgifter: José Mourinho i möte med giganterna – aktuell för tränarjobbet

KLART: Serie A-profilen klar för spel i allsvenska storklubben