Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Experten ber om ursäkt till Zlatan: ”Jag hade så fel”

Det har verkligen svängt i opinionen kring Zlatan Ibrahimovic i England. I många, många år tvivlade och kritiserade engelsmännen Zlatans storhet. Mest för att länge valt bort spel i Premier League och det som händer utanför Storbritannien bryr sig inte engelsk fotboll så mycket om.

Men efter bara tre tävlingsmatcher hos Manchester United har Zlatan tystat alla tvivlare. Svensken har levererat mål direkt och skickade i veckan en kaxig passning till sina kritiker i England.
”Jag behöver nya ’haters’, de gamla har blivit mina fans”, skrev Zlatan på Instagram.

Han har så rätt. För nu går en engelsk expert ut och ber om ursäkt till Zlatan för att han tvivlat på honom så många år.
”Jag erkänner: Jag trodde inte att Zlatan (han behöver inte sitt efternamn, eller hur!?) var för kaxig och för arrogant. Och för bekväm, i sin komfortzon efter att ha glidit omkring i Frankrike, för att lyckas sätta ett avtryck i England. Jag hade så fel”, skriver Stan Collymore i sin krönika hos The Mirror.
”Det har varit fantastiskt att se hans attityd sedan han kom till Manchester United. Jag har inte varit så här exalterad över en spelare som kommit till Premier League sedan jag spelade mot Eric Cantona”.

Just liknelsen med Cantona har Zlatan fått höra ända sedan den första dagen ryktena om en Manchester United-flytt ploppade upp.
”Det är en enkel jämförelse, men han har samma stora karaktär och samma stora begär att vinna som Eric hade. Man kan verkligen se att det här betyder något för Zlatan. Man kan se att det brinner i hans ögon. Jag tror att Zlatan kommer att ha en enorm påverkan på United den här säsongen”, skriver Collymore i sin krönika.

LÄS MER: United avslöjar: Zlatan kan slå 91 år gammalt rekord i helgen.

Gilla Sportbibeln om du också älskar engelsk fotboll.