En gammal man får en fråga om Liverpool i tv – svaret får reportern att tappa hakan fullständigt: ”Va!?”

En reporter frågade folk på stan om vad de minns från en gammal Liverpool-match.
När en gammal man fick frågan så lyser han plötsligt upp – och får reportern att tappa hakan med sitt svar.

Det är inte sällan som journalister och reportrar går ut på stan för att prata med människor för att få deras åsikter om vissa ämnen. Det kan handla om politik, om vädret och ja, egentligen precis vad som helst. Men sällan har väl slumpen varit så påtaglig som i just det här fallet.

Spelade matchen(!)

För några år sedan beslutade sig nämligen ansedda BBC för att skicka ut en reporter för att fråga folk om ett relativt smalt ämne, nämligen vad de minns från en match mellan Liverpool och Everton i FA Cupen 1967. Matcherna mellan Liverpool och Everton är alltid speciella, och klassas som ett av de hetaste derbyna.

Foto: Youtube

Men med tanke på att det var så länge sedan är det inte alls säkert om folk faktiskt minns det hela, men snacka om att reportern fick en fullträff när han gick fram till en gammal man på gatan. Helt slumpmässigt visar det nämligen att mannen i fråga spelade(!) i matchen, då han var målvakt för Liverpool.

Underbara klippet

I klippet är det tydligt att mannen lyser upp, och med glädje i rösten berättar han att det var en bra match, och att Alan Ball gjorde matchens enda mål för Everton. Reportern i fråga blir tydligt chockad över svaret, och det är svårt att inte få ett leende på läpparna när man ser det underbara klippet.

Foto: Youtube

Tommy Lawrence är mannen i klippet, och under karriären gjorde han över 300(!) matcher för sitt Liverpool, och dessutom landskamper för Skottland. Klippet är några år gammalt, men har i veckan fått enorm spridning på Reddit, där det för tillfället har över 100 000 gillamarkeringar.

”Jag älskar hur han lyser upp när han pratar om matchen”, lyder toppkommentaren.

”Det här det bästa jag sett på RIKTIGT LÄNGE”, skriver en annan.

Och det är bara att hålla med – det här är bland de bästa klippen vi någonsin sett!

LÄS MER: När svenske tennisprofilen stötte på John McEnroe – och fick den mest oväntade ursäkten: ”Surrealistiskt”

Få våra nyhetsbrev!