Därför syntes inte Zlatans tatueringar i omtalade videon.

Zlatan Ibrahimovic är just nu på semester i USA inför sin uppmärksammade flytt till Manchester United. Samtidigt som resten av laget flugit till Kina för sin försäsongsturné spenderar Zlatan dagarna på bland annat Venice beach.

För två dagar sedan publicerade stjärnsvensken en video från sin semester där det bjöds på läckra fotbollskonster. Men den stora snackisen blev ändå vad som hänt med alla tatueringar? Och många undrade om det verkligen var Zlatan i videon.

Zlatan är ju känd för att fira målen med att dra av sig tröjan och visa upp sin bläckfyllda bringa. Han har även skrivit i sin bok att tatueringar är som en drog för honom. Men i videon från Venice beach lyste de med sin frånvaro.

En av förklaringarna är att de 50 namnen som tatuerades in förra året bara var tillfälliga i samband med en välgörenhetskampanj för att uppmärksamma världshungern. Men fler tatueringar saknades. Förklaringen där är att Zlatan tidigare erkänt att en del av hans konst på kroppen endast syns när han är solbränd.
– Du kan bara se dem när jag är solbränd. Det var mest ett test, ska Zlatan ha sagt enligt Dream Team.

Så mysteriumet är alltså att han inte är tillräckligt solbränd…

LÄS MER: Hyllningsfilmen till Zlatan som får en att bli toktaggad på nya säsongen.

Se videon igen här:

Making soccer look easy at Venice beach #swedenvsfrance

Ett filmklipp publicerat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.