Chockuppgifterna efter petningen: Mourinho vill sälja superstjärnan snarast

José Mourinho placerade Alexis Sanchez på bänken mot West Ham. 
Med det kan portugisen också satt spiken i kistan.
Enligt sensationella uppgifter till Daily Star vill Mourinho nu sälja sin superstjärna.

ANNONS: Här är erbjudandet som får United-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Coolbet

I januari genomförde Manchester United en av årets största värvningar. Från Arsenal plockade ”Red Devils” in Alexis Sanchez, superstjärnan som under flera säsonger varit Arsenals absolut främsta anfallsvapen.

Under våren blev det två mål och tre assist på 14 matcher för United. Men årets säsong har varit betydligt tyngre.

Petades från truppen

Manchester United har förlorat tre av sina sju första matcher och nederlaget mot West Ham på bortaplan blev omdiskuterat av många anledningar. En av dem var kring Alexis Sanchez, som inte ens var med på bänken.

Sanchez har gjort fem framträdanden i Premier League i år, varav ett inhopp, och har ännu inte spräckt målnollan. Och nu verkar José Mourinhos tålamod vara slut.

ANNONS: Tror du United vinner mot Newcastle på lördag? Då kan du dra hem storkovan – genom att DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Vill sälja Sanchez

Enligt sensationella uppgifter till The Daily Star är portugisen nu beredd att sälja Sanchez så fort som möjligt,

En av anledningarna bakom ska vara det bråk tränaren och chilenaren ska ha haft tidigare i veckan. Mourinho konfronterade då Sanchez inför spelartruppen där han klagade på hans engagemang och prestationer. Trots det fanns han alltså med från start i Champions League-mötet med Valencia.

Den brittiska tabloidtidningen skriver att Mourinho har tröttnat på anfallarens engagemang och nu kan han ha gjort sitt i klubben. Ett problem vid en försäljning? Sanchez sitter på en veckolön på knappt 5,7 miljoner kronor.

ANNONS: Här är erbjudandet som får United-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

LÄS MER: Nu bryter Harry Kane tystnaden och svarar på hårda kritiken mot honom

Efter Manchester Uniteds nya praktfiasko – nu kan BÅDA få lämna klubben(!)