Efter Manchester Uniteds nya praktfiasko – nu kan BÅDA få lämna klubben(!)

Manchester United åkte på en riktig chockförlust i ligacupen mot Derby.
Samtidigt som José Mourinho och Paul Pogba hamnat i nytt jättebråk.
Nu kan lösningen bli att BÅDA TVÅ kan få lämna Manchester United.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Unitedfansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Coolbet

Den spricka som uppstått mellan Manchester Uniteds tränare José Mourinho och tillfällige lagkaptenen Paul Pogba är just nu större än någonsin. För det blev ju inte särskilt mycket bättre efter klubbens praktfiasko när man åkte ut efter straffläggning mot Championshiplaget Derby.

Mourinho har fått nog

Ett monumentalt fiasko för storsatsande Manchester United och även om Pogba inte ens spelade så får han nu en ny känga av Mourinho. Unitedtränaren uppskattar inte alls fransmannens kommentarer efter svaga 1-1 hemma mot Wolverhampton.
– Det här är Old Trafford. Vi är här för att anfalla. Jag tror att andra lag blir rädda när de ser United anfalla och anfalla. Det var vårt misstag i dag, sa Pogba då.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Enligt trovärdiga The Times har Mourinho fått nog och nu meddelat Pogba att han aldrig kommer att få vara lagkapten igen för United. Något som portugisen sedan bekräftade efter förlusten mot Derby.
– Jag har bestämt att Paul inte är vicekapten längre, säger Mourinho till Sky Sports och meddelar att det heller inte är på tal om något bråk.
– Det finns inget bråk – vi har inga som helst problem.

Båda kan ryka i United

Och det här kan få förödande konsekvenser för både Mourinho och Pogba. För nu kan BÅDA två få lämna Manchester United.
– Jag tror inte att båda kommer att vara här nästa år – kanske ingen av dem, säger förre Premier League-spelaren Jamie Redknapp, numera expert i Sky Sports och krönikör i Daily Mail.

Redknapp var heller inte särskilt imponerad över Pogbas offentliga uttalande om Uniteds defensiva taktik.
– Det hjälper inte. Det är ett laddat svar. Jag förstår honom, jag gör det. Och jag är säker på att det här är något spelarna pratar om i omklädningsrummet. Men jag tycker inte att det hjälper. Säg det inte i medierna, säg det till tränaren.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Unitedfansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Dela artikeln för att säga vad du tycker om situationen i Manchester United!

LÄS MER: Här är Liverpools sluga plan – för att värva CL-motståndarens stjärnspelare

Helgalna förslaget för att lösa Manchester Uniteds kris – värva in Chelsealegendaren(!)