Nu bryter Harry Kane tystnaden och svarar på hårda kritiken mot honom

Harry Kane har fått en tuff start på säsongen.
Och även fått rejält mycket kritik för det.
Men nu slår engelske skyttekungen tillbaka mot de hårda orden.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Tottenhamfansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Coolbet

Både Harry Kane och Tottenham har fått en motig start på säsongen och hade inför förra helgen tre raka förluster i både Premier League och Champions League. Dessutom har engelske skyttekungen haft en måltorka senaste tiden.

Harry Kane svarar

Men i helgen kom vändningen när Tottenham besegrade Brighton med 2-1 och Kane gjorde lagets första mål från straffpunkten. Och efter att ha gjort sitt första mål för september så bryter engelsmannen tystnaden och svarar på kritiken.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

– När du sätter en standard för andra säsonger och andra matcher, så kommer folk att börja snacka om att du inte når upp till dem. Jag är den första att analysera mitt spel och se vad jag kan göra bättre, säger målkungen till ESPN.
– Jag har gjort tre mål den här säsongen, vilket inte är förskräckligt.

”Göra det bättre”

Harry Kane erkänner även att han inte varit på topp senaste tiden. Men att han också känner att vändningen kom mot Brighton och det efterlängtade målet.
– Så klart jag känner att man hade kunnat göra det bättre i de flesta matcherna den här säsongen. Det här var antagligen den första matchen den här säsongen som jag var riktigt glad över min prestation överlag, säger Kane.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Tottenhamfansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Dela artikeln om du tror att Harry Kane vänder målformen nu!

LÄS MER: Här är jättesågningen av Manchester United – Liverpoolprofilen dömer ut laget helt

Arsenals nya värvningsplan: Ger sig in i jakten på stekheta supertalangen