BOMBEN: Förre Man United-mittfältaren klar för Östersund!

Årets kanske största transferbomb är i hamn.
I en intervju med Sportbladet bekräftar den förre United-talangen Ravel Morrison, senast i Lazio, att han är klar för Östersunds FK.
– Jag kommer till Sverige för att vinna cupen och att se till att vi kommer topp-tre i ligan, säger Morrison till Sportbladet.

Östersunds FK hade en omtumlande säsong både på och av planen i fjol. Flera stjärnor, så som Ken Sema och Saman Ghoddos, lämnade samtidigt som succétränaren Graham Potter lämnade för Swansea.

Östersund värvar Ravel Morrison

Trots det lyckades ÖFK ta en sjätteplats i den allsvenska sluttabellen och inför årets säsong satsar man högre. Det inleds med att man bjuder på en av årets mest meriterade värvningar.

Foto: Bildbyrån

Redan i november rapporterade SkySports att Östersund var i kontakt med den förre United-talangen Ravel Morrison, ett intresse som stegrat den senaste veckan.

Nu bekräftar 26-åringen att han själv är klar för klubben. Morrison kommer inom kort skriva på ett kontrakt fram till våren med den jämtländska klubben.

Ännu återstår alltså ett fåtal detaljer innan han officiellt blir ÖFK:s senaste nyförvärv.
– Jag har haft kontakt med hans agent under en längre tid, och det som från början var en väldigt liten chans har nu vuxit till en realitet. Ravel Morrison såg vad vi kunde erbjuda honom – en ny miljö, en chans att spela regelbundet, en utmaning – och han köpte in sig på projektet och såg hur situationen kunde bli bra för alla parter, säger Östersunds tekniske direktör David Webb till Sportbladet.

Hyllats av Sir Alex

Ravel Morrison inledde karriären som ungdomsproffs i Manchester United. Redan då hyllades han stort av Sir Alex Ferguson som en av klubbens främsta framtidshopp och överglänste spelare så som Paul Pogba och Jesse Lingaard.

Foto: Tom Hevezi/AP/TT Nyhetsbyrån

2012 lämnade han klubben för spel i West Ham men var under de tre kommande åren utlånad till diverse PL- och Championship-klubbar.

Allra senast har Morrison tillhört Lazio och var utlånad til mexikanska Atlas under en sejour förra hösten.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

Uppgifter: Liverpool lägger bud på italienske landslagsstjärnan – storklubben kräver miljardbelopp

Här är GALNA siffran som visar hur Solskjaer har frälst United