Uppgifter: Liverpool lägger bud på italienska stjärnan – storklubben kräver miljardbelopp

Liverpool köpte inte en enda spelare i januarifönstret men trots det pågår aktivitet på värvningsfronten till sommaren.
Italienska La Repubblica rapporterar att Napoli har nobbat ett bud från Liverpool på superstjärnan Lorenzo Insigne.
Napoli var inte nöjda – och kräver det dubbla(!).

Liverpool har sett stabila ut under hela säsongen. Bortsett från skadan på Joe Gomez har laget varit en maskin och inför januarifönstret verkade varken fans eller ledning oroade inför framtiden.

Tomt i januarifönstret

Lazar Markovic fick lämna klubben för Fulham och på värvningsfronten var det lugnt. Inte en enda spelare kom in till Anfield – men till sommaren kan några storvärvningar bli aktuella. Och det jobbet har redan inletts.

Foto: Bildbyrån

Italienska dagstidningen La Repubblica, vilka SkySports hänvisar till, rapporterar att Liverpool har lagt ett bud på Napolis stjärna Lorenzo Insigne.

Liverpool med bud på Insigne

Yttern har varit en av Napolis främsta spelare under flera säsonger och i år har han stått för åtta mål och fem assist på 19 matcher i Serie A.

Liverpool ska enligt den italienska tidningen ha lagt ett bud på 70 miljoner euro, motsvarande 725 miljoner kronor, för 27-årige Insigne. Det är däremot inte någonting Napoli var intresserade – och kräver det dubbla.

Kräver miljardbelopp

För att släppa sin italienske guldklimp kräver den klassiska Neapel-klubben upp emot 150 miljoner euro, motsvarande 1,6 miljarder kronor.

Slutar säsongen med titlar och eventuella försäljningar lär Liverpool inte vara allt för långt ifrån att kunna värva in Insigne till Anfield. Det återstår att se huruvida en värvning kan bli klar redan innan dess.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

Magiskt Kenny Dalglish-citat! 🔥🔥🔥

Posted by Liverpool-bibeln on Monday, 4 February 2019

Liverpools mardrömsbesked: “Det kan förstöra hela säsongen”