Barcelonastjärnan på väg till Premier League – budkrig väntar mellan TRE engelska storklubbar

Det här ser ut att bli en riktigt fin värvning.
För nu kan Barcelonas stjärnspelare Ivan Rakitic lämna Spanien för England.
Och tre Premier League-storklubbar har redan radat upp sig för ett rejält budkrig.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Coolbet

2014 flyttade Ivan Rakitic till Barcelona och blev snabbt en viktig kugge på mittfältet med sin fina uppspelsfot. Sedan dess har det blivit 22 mål och 139 matcher för kroaten hos den spanska giganten.

Men trots succén kan kroaten nu lämna Barcelona och La Liga. Klubbens president Josep Maria Bartomeu har meddelat att 30-åringen inte kommer att erbjudas nytt kontrakt efter säsongen. Trots att Rakitic helst vill stanna kvar och förlänga sitt kontrakt.

ANNONS: Sätt in 800 kronor hos Coolbet – och få 1600 kronor att spela för. Just nu får alla nya medlemmar 100 procents bonus vid första insättning. Ta chansen genom att klicka på den här länken redan i dag!

Flytt aktuell för Rakitic

Rakitic, som var en del av Kroatiens VM-framgångar i somras, nobbade faktiskt en flytt till storsatsande PSG inför den här säsongen. Men nu kan en flytt bli aktuell igen efter Barcelonas senaste besked.

Och det mesta talar för att nästa destination blir till England. Fotbollssajten TalkSPORT rapporterar att en trio Premier League-storklubbar står redo för att värva in Rakitic.

De vill värva Rakitic

Det handlar om rivalklubbarna Manchester United, Manchester City och Chelsea som vill förstärka sina mittfält med kroaten. Dessutom har PSG:s intresse inte svalnat heller och de är också fortfarande med i jakten.

Just nu ligger Rakitics utköpsklausul på hela 125 miljoner euro men om Barcelona vill bli av med 30-åringen lär nog han säljas för en betydligt billigare prislapp.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Dela artikeln om du också vill se Ivan Rakitic i Premier League!

LÄS MER: Sjuka transferbomben i England – United och Arsenal kan nu göra oväntad bytesaffär

Jürgen Klopp avslöjar sanningen – därför har Liverpools storvärvning försvunnit helt