Jürgen Klopp avslöjar sanningen – därför har Liverpools storvärvning försvunnit helt

Liverpool radar upp segrar vecka efter vecka.
Men det alla fans ändå undrar är: Var är Fabinho!?
Nu avslöjar Jürgen Klopp sanningen om varför storvärvningen saknats.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Coolbet

Om man håller på Liverpool så har man mycket att glädjas åt nuförtiden. I Premier League har laget radat upp sex raka segrar och imponerat rejält och i tisdags kom även en mycket fin seger mot PSG med 3-2 i första Champions League-matchen för säsongen.

Var är Fabinho?

Men vid sidan av alla glädjande segrar är det ändå något annat som gäckat fansen. Nämligen vad som hänt med storvärvningen Fabinho?

Brasilianaren värvades för över 400 miljoner kronor från Monaco och sågs som en drömvärvning av många Liverpoolsupportrar. Han sågs som den nya defensiva generalen på mittfältet.

ANNONS: Sätt in 800 kronor hos Coolbet – och få 1600 kronor att spela för. Just nu får alla nya medlemmar 100 procents bonus vid första insättning. Ta chansen genom att klicka på den här länken redan i dag!

Debut mot PSG

Men hittills har Fabinho inte gjort en enda minut i Premier League efter sex spelade matcher. Det var först mot PSG i CL-premiären som han fick göra sina första minuter i Liverpool.

Och då blev det bara en minuts speltid. Nu avslöjar tränaren Jürgen Klopp sanningen om varför Fabinho inte alls fått spela än – trots de höga förväntningarna på honom.
– Jag gillar inte att jämföra spelare, men vi fick liknande frågor om Roberto Firmino och Alex Oxlade-Chamberlain och jag är inte helt säker på om Sadio Mané spelade från början, men jag tror att han hade en komplett försäsong. Det finns inget problem här. Jag gillar inte situationen, för jag gillar inte att säga till Fabinho, som är full av energi och vilja att spela, att han inte ska spela. Det är inte så roligt, men så är jobbet, säger Klopp enligt engelska tidningen Daily Mirror.

”Det tar tid”

Klopp vill förtydliga att det enbart handlar om att Fabinho ska vänja sig vid den engelska fotbollen och att det inte är något personligt.
– Han kommer från en annan liga och har spelat i ett helt annat spelsystem och det tar tid. Planen var, och det är den fortfarande, att han ska göra oss bättre. För mig är allt som det ska, men jag vet att det inte gått som alla väntat. Men jag kan inte göra något åt det, säger Klopp.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Dela artikeln om du längtar efter att få se Fabinho i Liverpool!

LÄS MER: Liverpoolprofilens krav till Manchester United: ”Sälj honom!”

Sjuka transferbomben i England – United och Arsenal kan nu göra oväntad bytesaffär