Liverpoolprofilens krav till Manchester United: ”Sälj honom till den här klubben!”

Marcus Rashford är en av Manchester Uniteds största talanger just nu.
Men den unge anfallaren står inför ett avgörande val om sin framtid.
– Om han måste lämna Manchester United? Det tycker jag, säger Liverpoolprofilen Jamie Carragher i Sky Sports.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Coolbet

Det var för två år sedan som Marcus Rashford slog ned som en blixt på Unitedhimlen. Bara 18 år gammal kastades han som junior rakt in i ett skadedrabbat Manchester United och gjorde storsuccé under våren.

Rashford var som allra bäst i debutmatcherna och gjorde sensationellt nog mål i Premier League-, Europa League- och A-landslagsdebuten. Han är än i dag den yngste målgöraren i engelska A-landslaget genom tiderna.

Han bör lämna United

Men två år senare är frågan solklar. Måste Marcus Rashford lämna Manchester United för att fortsätta utvecklas?

20-åringen har fått ont om speltid under José Mourinho och stannat av i utvecklingskurvan som tidigare gått spikrakt uppåt. Konkurrensen om anfallsplatserna är stenhård United där det finns namn som Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, Jesse Lingard och Anthony Martial.

ANNONS: Sätt in 800 kronor hos Coolbet – och få 1600 kronor att spela för. Just nu får alla nya medlemmar 100 procents bonus vid första insättning. Ta chansen genom att klicka på den här länken redan i dag!

Hittills den här säsongen har det mest blivit bänkplatser för Rashford och nu tycker Liverpoolprofilen och tv-experten Jamie Carragher att det är hög tid för engelsmannen att lämna Old Trafford.
– Om han måste lämna United? Jag tycker det. Romelu Lukaku går före Rashford och jag kan inte se att han (Rashford) ska kunna ersätta Lukaku så länge han är i klubben, säger Carragher i Sky Sports.

Ny klubb för Rashford

Carragher har även hittat den perfekta klubben för Rashford att fortsätta utvecklas till den världsklasspelare som många tror att han kan bli.
– Minns när Lukaku var i Chelsea och han var tvungen att lämna. Han kom till Everton och utvecklades till en toppklassanfallare, för att sen flytta till Manchester United. Kanske är Everton den typen av klubb som en sån som Rashford bör kolla på. En klubb utanför topp sex.

Hos United har Rashford mest fått spela på någon av kanterna i anfallet när hans favoritposition är centralt. Carragher anser att det är ytterst viktigt för Rashford att få spela som central anfallare för att fortsätta utvecklas ytterligare.
– Man kommer till en punkt då man vill spela varje vecka. Kommer han att kunna vara ordinarie i det engelska landslaget och i Manchester United framöver? På den positionen måste man vara världsklass och det är inte Marcus Rashford än. Men han kan bli det och då tror jag att det krävs att han lämnar, för att sen komma tillbaka till något av topplagen om några år, säger Liverpoolprofilen i Sky Sports.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Dela artikeln om du håller med Jamie Carragher om det här!

LÄS MER: Liverpools sluga plan – för att värva CL-motståndarens stjärnspelare

Zinedine Zidanes krav för att ta över Manchester United: Värva dom här 4 spelarna!