Avslöjat i natt: Därför fick Cristiano Ronaldo rött kort – det här skrek han till domaren

Cristiano Ronaldo gjorde Champions League-debut i går kväll för Juventus.
Men det slutade i total mardröm med rött kort efter runt en halvtimme.
Nu avslöjas det vad portugisen skrek till domaren.

Det var sommarens största transferbomb när Juventus värvade världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, från Real Madrid för drygt en miljard kronor. I går kväll gjorde han Champions League-debut för sitt nya lag.

Därför fick Ronaldo rött kort

Och det blev en riktigt tung kväll för portugisen. Redan efter en knapp halvtimme fick Ronaldo syna det röda kortet och lämna planen.

Men det var ett mycket märkligt rött kort och inte många förstod varför 33-åringen fick lämna planen så pass tidigt i matchen. Det var i en situation med Valencias försvarare Jeison Murillo som Ronaldo blev förbaskad och tog tag i motståndarens hår i ett försök att rycka upp honom.

Cristiano Ronaldo, Juventus

Ronaldo lämnade i tårar

Domaren Felix Brych uppskattade inte alls gesten och efter en diskussion med sina domarkollegor så drog han fram det röda kortet och visade ut Ronaldo.

Juventusanfallaren blev helt knäckt av han fick se och lämnade matchen med tårar i ögonen.
– Jag har väldigt svårt att titta på de här reprisbilderna ur de vinklarna vi har tillgång till och hitta någonting som berättigar ett rött kort, sa Erik Niva i Viasats studio.
– Det har varit en grinig match med många likartade situationer och jag kan inte få det till att det är mer rött än de andra situationerna. Det här är inte en utvisningssituation. Det är för hårt.

Cristiano Ronaldo, Juventus

Ronaldos ord till domaren

Det här är faktiskt första gången någonsin som Ronaldo får rött kort i Champions League. Och efter matchen har spanska tidningen AS nu avslöjat vad han skrek till domarna efter det röda kortet.
– Jag har inte gjort någonting, var Ronaldos enda ord.

Men trots bara 10 man så lyckades Juventus ändå vinna mot Valencia med 2-0 efter dubbla straffmål av Miralem Pjanic. Och nu får laget klara sig utan Ronaldo i två kommande CL-matcher.
– Ronaldo var arg, förstås. Domaren såg vad han såg – inte speciellt bra – men vi lyckades övervinna hindret, säger lagkamraten Leonardo Bonucci till Goal.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Klopp avslöjar sanningen – därför har Liverpools storvärvning försvunnit helt

Kim Källström om nya livet – efter fotbollen: ”Det är inte det man vill göra…”