BOMBEN: Superstjärnan Pavel Datsyuk kan göra comeback i NHL!

Pavel Datsyuk tackade för sig i NHL 2016.
Nu kan han vara på väg mot en sensationell comeback.
Den ryske superstjärnan agent Milstein utesluter inte en återkomst.

Pavel Datsyuk lekte med det mesta under många år i NHL. Efter totalt 1110 och 1031 poäng valde han att tacka för sig i Detroit i juni 2016.

Kan göra sensationell NHL-comeback

De senaste tre säsongerna har Datsyuk spenderat i KHL med SKA St Petersburg. Där har superstjärnan fortsatt sin fina poängproduktion och i år stått för 34 poäng på 44 matcher i stjärnlaget.

Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Men nu kan 40-åringen vara på väg mot en sensationell NHL-comeback, skriver NHL:s hemsida.

Datsyuks agent Dan Milstein säger att det inte är uteslutet med en återkomst i världens bästa hockeyliga.
– Jag kan berätta för er att Pavel inte är redo att sluta förrän omnågra år. Det är upp till honom om han vill åka tillbaka till Nordamerika eller fortsätta i KHL, säger agenten till ryska Match TV enligt NHL.com.

Vann två Stanley Cups

Datsyuk är en av Rysslands främsta NHL-spelare genom tiderna. I Detroit Red Wings, tillsammans med bland annat Henrik Zetterberg, bärgade han två Stanley Cup-titlar och vann mängder av individuella priser.

Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

I Detroits totala poängliga genom tiderna ligger han sjua. Att ryssen inte är bunden till något NHL-kontrakt med någon klubb kan göra saker och ting lättare om en återkomst blir aktuell.

”Skulle ha mängder av erbjudanden”

Huruvida det blir Detroit, i en eventuell comeback, är oklart.
– Folk skulle komma till arenorna för att se honom, men återigen är det hans beslutet att fatta, säger Milstein och fortsätter:
– Han skulle ha mängder med erbjudanden om han beslutade sig för att återvända till NHL. Det hade varit uppskattat om han valde Detroit men det är upp till honom, frågan är om han är redo att göra comeback?.

Dela om du vill se Pavel Datsyuk göra comeback i NHL!

LÄS MER: Den gången Datsyuk fick nog och gav sig på Chara – utan hjälm

Här bjuder 40-årige (!) Pavel Datsyuk på en ny superdragning

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);