England skakas av praktskandal – Rooney i rejält fylleslag

England skakas av praktskandal – Rooney i rejält fylleslag

England skakas på onsdagsmorgonen av en rejäl skandal. Landslagskaptenen och Englands meste målskytt genom tiderna kraschade en bröllopsfest – stupfull – under landslagssamlingen, enligt The Sun.

Wayne Rooneys karriär är inte direkt på topp just nu. 31-åringen har tappat sin stjärnstatus i Manchester United den här säsongen och mest fått agera inhoppare när Zlatan Ibrahimovic gjort entré. Inte har det varit bättre i Englands landslag där han varit lagkapten senaste tiden.

Men nu ser allt ut att bli ännu, ännu värre för Rooney. En riktig praktskandal har slagit ned som en bomb i England. Enligt engelska tabloidtidningen The Sun ska Englands meste målskytt genom tiderna gjort bort sig fullständigt under landslagssamlingen.

Rooney ska ha kraschat ett bröllop på landslagets spelarhotell tillsammans med lagkamraten Phil Jagielka och fortsatt festa till klockan fem på morgonen. Och det i ett kraftigt berusat tillstånd, enligt vittnen.
– Han sluddrade, läpparna var röda av vin och hans ögon var röda. Han var verkligen stupfull och det var ingen vacker syn när han lämnade, säger en av gästerna enligt The Sun.
– Han kunde inte få ihop en enda riktig mening och snubblade omkring som att han spelade full. Ingen kunde tro att det här var Englands lagkapten, säger en annan gäst.

På tidningens bilder ser man även tydligt hur Rooney gled runt med landslagskläderna på och även hotellpersonalen reagerade på landslagskaptenens beteende.
– Han drog till sig uppmärksamhet så det spred sig rätt snabbt att han var där. Han ramlade omkring och kunde knappt prata, säger en anställd enligt The Sun.

Efter fylleslaget lämnade Rooney landslaget med orsak av en knäskada som han fått i fredagens match.

LÄS MER: Wayne Rooneys hyllning till Zlatan: ”En av världens bästa”

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.