Wayne Rooneys hyllning till Zlatan: ”En av världens bästa”.

På torsdag ryktas Zlatan Ibrahimovic göra sin första träning i sitt nya lag Manchester United. Men redan nu hyllas svensken av sin blivande lagkapten Wayne Rooney. Under en frågestund beskriver han hur han verkligen ser fram emot att spela tillsammans med den svenske 34-åringen nästa säsong.
– Han är en av världens bästa spelare, säger Rooney under en frågestund skriver Daily Mail.

Frågestunden, som leds av lagkamraten Ashley Young, var en möjlighet för United-fans världen över att ställa frågor direkt till sin lagkapten. Och det verkar som att engelsmannen är väldigt glad över chansen att få spela tillsammans med Ibrahimovic.
– Jag ser fram emot att spela med honom. Han har varit en av världens bästa anfallare under de tio senaste åren. Han har vunnit titlar vart han än har spelat och han är en stor profil. Jag ser först och främst fram emot att träna med honom och sedan kan vi förhoppningsvis bilda ett framgångsrikt samarbete, säger Rooney om sin nya kollega under frågestunden.

Men det var inte bara en frågestund om Ibrahimovics och Rooneys framtidsplaner tillsammans. Bland annat fick Rooney frågan om vem som är den långsammaste spelaren i truppen. En fråga som får båda United-spelarna att falla i skratt.

Här kan du se videon:

Den 30 juli spelar Manchester United på Ullevi mot Galatasaray. Frågan är om vi får se Zlatan debutera på svensk mark.

ZlatanRooney

Älskar du fotboll? Gilla Sportbibeln.