SVT avslöjar: Det får inte Tony Rickardsson och Anja Pärson eller någon annan ha med sig till Mästarnas mästare

Nya säsongen av ”Mästarnas mästare” är i full gång.
Men nu avslöjar SVT något som vi inte fått se i tv-rutan.
Nämligen den saken som deltagarna absolut inte får ha med sig till tävlingar.

Årets säsong av hyllade SVT-programmet ”Mästarnas mästare” är i full gång och det har beskrivits som det tuffaste någonsin. Efter tre avsnitt har det verkligen bekräftats och vi har fått se stenhårda dueller mellan deltagarna som gör allt för att vinna.

Ny MM-säsong

Med vinnarskallar som Anja Pärsson, Tony Rickardsson, Joel Lundqvist och Sebastian Larsson har årets program alla förutsättningar för att bli en riktigt spännande säsong. Än så länge är det faktiskt väldigt svårt att säga vem som kommer att stå som slutsegrare i finalen i april.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Mästarnas mästare, SVT
Mästarnas mästare Bildtext: Tony Rickardsson Foto: Janne Danielsson/SVT

Hittills har vi fått se deltagarna ta ut sig fullständigt i jägarvila, sisyfos, balanstävling samt dramatiska lagtävlingar på söndagskvällarna. Den enda som har fått lämna tv-programmet än så länge är förre handbollsspelaren Johanna Ahlm.

SVT avslöjar nu

Vid sidan av tävlingarna är stämningen väldigt god och gruppen har lärt känna varandra på nära håll under middagarna. Nu avslöjar SVT sanningen om hur det är med just kvällsmiddagarna i programmet.
– Deltagarna kan välja om de själva vill laga mat eller om de vill få catering. Har de önskemål på att laga speciella rätter så får de gärna lov att göra detta. På tävlingarna blev det samma catering som resten av teamet, hemma i villan ville de för det mesta bestämma och laga maten själva, säger Helena Brodén, pressansvarig på SVT, till Nyheter24.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Mästarnas mästare, SVT
Mästarnas mästare Bildtext: Dags för den utmanande deltävlingen, 90 grader. Foto: Janne Danielsson/SVT

Under många tv-inspelningar får deltagarna inte ens ha med sig sin mobiltelefon till inspelningarna. För just Mästarnas mästare är det lite andra regler – men när det kommer till just tävlingarna är reglerna stenhårda.
– Ja, de får ha sina telefoner under inspelningen men självklart INTE under tävling.

Vad tycker du om nya säsongen av Mästarnas mästare? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Anja Pärsons tuffa kärleksbesked under Mästarnas mästare – erkänner nu sanningen med hustrun Filippa: ”Vi är inte…”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev