Stefan Holm förvandlas till komiskt geni – och utsätts för skönaste hånet av Arne Hegerfors: ”Hoppa in…”

De här två har man inte sett ihop så ofta.
Men vilken underbar duo Arne Hegerfors och Stefan Holm bildar.
Och bjuder sedan på stor humor i den här bortglömda reklamfilmen.

1 OS-guld, 4 VM-guld, 2 EM-guld och hela 11 SM-guld blev det för Stefan Holm som anses vara en av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna. Han har även tilldelats prestigefulla Bragdguldet, Jerringpriset, Victoriastipendiet och H.M. Konungens medalj.

Holms karriär

Nuförtiden får 47-åringen mest fokusera på att träna sin son i höjdhopp, jättetalangen Melwin Lycke Holm som spås en lysande framtid. Men vi minns med värme Stefan Holms otroliga karriär och hur ofta man ändå tittade på höjdhopp förr i tiden för att få följa svenskens framgångar över ribban.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stefan Holm, höjdhopp
040822 OS, Friidrott, Höjd, Höjdhopp, Stefan Holm, OS-guld, Guld, jubel © Bildbyrån – 27723 – OS04 – Foto: Andreas Hillergren

Han själv vurmar också gärna det förflutna på Instagram har förre höjdhopparen verkligen grävt hemma i arkiven för att hitta en riktig godbit från förr.
”Hittade den här gamla godingen på datorn. Och vem vore jag ens om jag inte delade med mig av den till er”, skriver Holm på Instagram tillsammans med en video.

LÄS MER: Stefan Holm avslöjar sanningen om mäktiga klippet – som hela världen pratar om just nu: ”Absolut INTE fejk!”

Även Hegerfors

Det är en gammal reklamfil från 2002 och bilföretaget Mitsubishi har en tävling där man kan vinna biljetter till friidrotts-VM i Paris sommaren efter. Där ser vi hur Stefan Holm får sällskap av Arne Hegerfors och bjuder på stor humor när de vandrar in i en bilaffär, se videon här nedanför.
– Det är bara att hoppa in, säger bilförsäljaren som görs av skådespelaren Jonas Walldow.
– Hoppa?, säger en förvånad Holm och gör sig sedan redo.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Arne Hegerfors, sport
040323 Fotboll, Allsvenskan, upptaktsträff : Arne Hegerfors, journalist, porträtt. © Bildbyrån – 27435 D

Höjdhopparen klappar igång både Arne och bilförsäljaren och tar sedan sats mot en närstående bil. Hur det går får ni se i videon här nedanför…
– Han är hopplös, konstaterar i alla fall Hegerfors med en suck.
– Kan jag få nycklarna?

LÄS MER: Folkkäre Arne Hegerfors avslöjar sitt stora favoritlag i fotboll – samt favoritspelare: ”Alltid varit speciellt”

Gillar du den här roliga videon? Dela och visa dina vänner!

Se videon: