När Robert Gustafssons ärliga ord om mardrömslika skidresan fick självaste Wikegård att bryta ihop av garv

När Robert Gustafssons ärliga ord om mardrömslika skidresan fick självaste Wikegård att bryta ihop av garv

Niklas Wikegård är kanske mer känd för hårda sågningar än generösa garv.
Men när Robert Gustafsson är i farten kan inte ens den bästa hålla sig.

Niklas Wikegård är en av Sveriges absolut mest populära hockeyexperter, och år efter år är han given i C More:s hockeysändningar. Wikegård var som tränare känd för att vara kompromisslös och stenhård, och det har följt med även framför tv-kameran.

Gustafssons briljans

Wikegård är känd för sina hårda sågningar, för viljan att spelare alltid ska göra sitt bästa och kämpa. Wikegård är definitivt inte mest känd för att vara den som bjuder på sig själv och är humoristisk, men ingen går säker när Robert Gustafsson är i farten och i toppform.

Robert Gustafsson är en av våra största legendarer när det kommer till underhållning, och ingenting är så roligt som när han skämtar med och om idrott. Under TV4-programmet Time Out var Gustafsson fullständigt briljant, och varje helg fick han profiler från idrotts-Sverige att bryta ihop av garv.

LÄS MER: Här ställer sig tio kinesiska amatörer på rad – och får en lektion i svensk bollkänsla av geniet J-O Waldner

Wikegårds tokskratt

Och Niklas Wikegård var verkligen inget undantag. När Gustafsson drog igång sin monolog och riktiga enmansshow så kunde ingen – inte ens Niklas Wikegård – hålla sig för garv. Det här klipper har långt över en miljon visningar, och vi förstår verkligen varför.

Att se Robert Gustafsson briljera på det här sättet, när han snackar om en gammal skidresa, är verkligen höjden av humor. Och att få Niklas Wikegård bryta ihop av garv är verkligen värdigt en mästare. Vilket otroligt klipp!

LÄS MER: Armand Duplantis föräldrar avslöjar hur de träffades – mamman erkänner oväntat: ”Jag blev hjärntvättad”