Jonna Adlertegs okända uppvisning som aldrig visades i Mästarnas mästare – Nils van der Poel förstår ingenting

Många har hyllat årets säsong av SVT:s ”Mästarnas mästare”.
Och de stora tittarfavoriterna var Nils van der Poel och Jonna Adlerteg.
Nu har underbara bilder som aldrig visades i tv-programmet läckt ut som alla bara måste se.

Årets säsong av hyllade SVT-programmet ”Mästarnas mästare” kommer gå till historien som ett av de bästa på länge. Framförallt var skridskokungen och OS-guldhjälten Nils van der Poel helt otroligt bra och slog rekord i programmet genom att vinna över hälften av tävlingarna.

Adlertegs succé

Inte helt oväntat var det 27-årige van der Poel som även stod som slutsegrare i finalprogrammet. Men det var även en annan deltagare som överträffade allas förväntningar och blev en riktig tittarfavorit hemma i tv-sofforna.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Jonna Adlerteg, Mästarnas mästare, SVT
Jonna Adlerteg har tvingats lämna Mästarnas mästare. FOTO: Instagram

Gymnasten Jonna Adlerteg gjorde stor succé i SVT-sändningarna och slog också ett mäktigt rekord. 27-åringen tog sig ensam an de manliga deltagarna och besegrade just van der Poel i jägarvilan utan att knappt anstränga sig, hon slog också alla tiders rekord i gripkraft och hon briljerade igen mot van der Poel i en tuff uthållighetsbana.

LÄS MER: Jonna Adlerteg öppnar upp om Mästarnas mästare och den stora osäkerheten: ”Då mådde jag inte jättebra”

Tittarnas raseri

Men tyvärr gick hon miste om en plats i finalen när Jonna åkte ut i den allra sista nattduellen inför finalprogrammet. Aldertegs trista uttåg ledde också till rejäl tittarilska och en stor debatt om hur icke-jämställt och orättvist Mästarnas mästare egentligen är.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Nils van der Poel, Mästarnas mästare
Nils van der Poel vann årets säsong av ”Mästarnas mästare”. FOTO: Instagram

Under och efter programmets slut har hon blivit överöst med kärlek och hyllningar för sin beundransvärda insats i tv-programmet. Jonna Adlerteg har även varit generös och delat med sig av bilder och videor på Instagram från inspelningens gång och där finns en video som verkligen visar hur fantastisk och råstark hon är.

LÄS MER: Jonna Adlertegs ärliga ord om den stora orättvisan i Mästarnas mästare: ”Många har hört av sig”

Jonnas uppvisning

I ett klipp på deltagarna som aldrig visades i tv-rutan får vi se hur de försöker gå från sittande position till att stå på händerna. Både Nils van der Poel och Jens Byggmark har ingen chans att ta sig upp och de kan inte tro sina ögon när Jonna visar hur det ska gå till och får det att se ut som rena barnleken, se videon i bildspelet här nedanför.

Många är oerhört imponerande av Adlertegs okända uppvisning, som aldrig visades i SVT.
”Där ligger de andra lite i lä”, skriver en användare på Instagram.
”Wow, vilket gäng! I det där gänget har det hämtats hem lite medaljer. Fantastiskt att se dig där Jonna. Så imponerad!”, skriver en annan.
”Hejade på dig hela vägen. Tycker det var väldigt tråkigt att du snubblade på målsnöret och inte nådde finalen. Du var grymt imponerande dessförinnan med alla dina grensegrar. Hade varit så kul att se hur du hade lyckats i finalen. Men men, Nils var en värdig vinnare, det måste man ändå säga”, skriver en tredje.

Vad tyckte du om årets säsong av Mästarnas mästare? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se videon: