Hockeyikonen Tommy Söderströms plötsliga jättekritik – rasar mot Nilsson Lindelöfs ord: ”Patetiskt!”

Hockeyikonen Tommy Söderströms plötsliga jättekritik – rasar mot Nilsson Lindelöfs ord: ”Patetiskt!”

Victor Nilsson Lindelöf var tvungen att åka på VM 36 timmar efter bröllopet med hans fru.
Nu rasar hockeyikonen Tommy Söderström mot Maja Nilsson Lindelöfs fru.
”Patetiskt”, skriver han på Twitter.

Det är i hennes Sommar i P1 som Maja Nilsson Lindelöf, fru till Manchester United- och landslagsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, berättar om hennes starka känslor efter parets bröllop 2018. Bara någon dag efter vigseln samlades Sverige för att spela VM i Ryssland, och Victor och Maja fick skjuta upp smekmånaden.

Avslöjar tårarna

Maja Nilsson Lindelöf berättar i programmet om hur han föll i gråt.

– När han stängde dörren för att åka på måndag morgon, efter exakt 36 timmar som gifta, satt jag kvar bland alla blommor och presenter i vår lägenhet i Västerås och grät. Det hade varit så lyckligt och vackert … och nu satt Victor på ett flyg till Ryssland. Jag kände en sorg över hur vi inte fick uppleva den här tiden tillsammans, säger hon.

180703 Jimmy Durmaz of Sweden talks to relatives and Victor Nilsson Lindelöf kisses his wife Maja Nilsson after winning the FIFA World Cup round of 16 match between Sweden and Switzerland on July 3, 2018 in ST Petersburg. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

I programmet pratar Maja Nilsson Lindelöf generellt om de uppoffringar som familjen tvingas till, och att man tidigt får lära sig att fotbollen går först.

– Under en fotbollskarriär kommer den där bollen ofta före familjen. Det är något vi har lärt oss leva med, även om det fortfarande då och då påminner oss om hur konstigt liv vi lever. Som när han varje julafton åker till jobbet, är borta på nyårsafton eller inte kan fira sina barns födelsedagar.

LÄS MER: Stina Nilsson hyllas av följarna för nya bilden med Elvira Öberg – och det helluriga skämtet: ”Göteborgare!”

Ikonens kritik

Men det är inte alla som köper det som Maja Nilsson Lindelöf säger i sitt sommartal. På sociala medier har svaren varit stundtals hårda, och mycket handlar då om att hon är i en privilegierad situation. Och Tommy Söderström, ikonisk hockeymålvakt i Djurgården och NHL, instämmer om det.

STOCKHOLM 2014-02-27 Ishockeyspelaren Tommy Sˆderstrˆm deltar i Ârets s‰song av ”M‰starnas m‰stare” i SVT Foto: Per Larsson / TT / kod 11390

På Twitter riktar han både stenhård och oväntat kritiken mot influensern Maja Nilsson Lindelöf. 

”Puh livet är jobbigt ibland. Gift er att annat datum eller år när det inte är VM och att folk jobbar/är borta vid jul/nyår/barns födelsedagar är det massa jobb som kräver….PATETISKT”, skriver han.

Han avslutar sedan tweeten:

”Varför kan ingen bara säga att vi lever bästa privilegierade livet”. 

LÄS MER: Här slår Ingemar Stenmark alla tiders rekord i att säga så lite som möjligt – i den allra skönaste segerintervjun