Stina Nilsson hyllas av följarna för nya bilden med Elvira Öberg – och det helluriga skämtet: ”Göteborgare!”

Stina Nilsson hyllas av följarna för nya bilden med Elvira Öberg – och det helluriga skämtet: ”Göteborgare!”

Stina Nilsson förbereder sig för en ny säsongen.
Och hon gör det alltid med glimten i ögat.
Ett klockrent Göteborgs-skämt får nu följarna att skratta.

Stina Nilsson kommer från en blytung säsong där utvecklingen tycktes gå åt fel håll. Nilsson gjorde succé inledningsvis efter bytet från längdskidor till skidskyttet, och hyllades av experter för hur snabbt hon lärde sig.

Tung säsong

Men under vintern hade Nilsson svårt att leverera under de många chanserna i världscupen, och hon blev till slut petad och fick fortsätta tävla i IBU-cupen, vilket är en nivå under världscuptävlingar. Nilsson blev även petad från skidskytte-VM, och fick i stället fokusera på EM.

Stina Nilsson, skidskytte
211125 Sveriges Stina Nilsson under en pressträff inför världscuptävlingen i skidskytte den 25 november 2021 i Östersund. Foto: Johan Axelsson / BILDBYRÅN / COP 245 / JA0059

Det var helt enkelt inte en säsong att minnas för Nilsson, men just nu ligger hon i hårda förberedelser inför kommande säsong, där hon är ute efter revansch. Nilsson är en riktig profil på sociala medier och delar ofta med sig av sin vardag och delar från sin träning för sina följare. Och hon gör det alltid med en glimt i ögat och med en stor del humor.

LÄS MER: William Poromaa avslöjar nu sitt helt okända smeknamn – med en klockren passning till Janne Andersson(!)

Härliga skämtet

Nu har hon lagt upp en bild tillsammans med stora delar av skidskyttelandslaget, och kanske framför allt stjärnan Elvira Öberg. Bilden togs efter att landslaget gjort ett löppass, och självklart var Nilsson tvungen att skoja till det ordentligt.

”Tuffa löpintervaller på banan idag. Tur man inte halkade”, skriver hon, följt av en bananemoji.

Foto: Instagram

Och självklart så var följarna imponerade – inte bara av landslagets hårda träning, utan även för Nilssons luriga skämt. Bland annat så svarar den stora popartisten Miss Li med massa hjärtan.

”Du måste komma från Göteborg? Göteborgare!”, skriver en annan användare.

”Bra jobbat för framtida segrar”, skriver en annan.

”Du flög väl fram i världens hastighet!”, skriver en tredje.

LÄS MER: Här slår Ingemar Stenmark alla tiders rekord i att säga så lite som möjligt – i den allra skönaste segerintervjun